Bana morti yokmu nprti be demek uav :düşün:İğde ile morti olabilirsin.. süper spor yapar seni de gaza getirir ...
Translate çeviri gibi olmuş ben çevireyim yazdığımı

Bana morti yokmu morti ne demek yahu
Bana morti yokmu nprti be demek uav :düşün:İğde ile morti olabilirsin.. süper spor yapar seni de gaza getirir ...

Sende spor yapsan meselaaSporlarını sonradan hatırladım ya sorna söz ağızdan çıktı hippo sadece su içerim bende galiba
Ohaaaa çok aşırı bişekilde zayıfsınnn.Gel sarılalım
Midem sırtıma yapışıyeahhhhh
Ekli dosyayı görüntüle 23611 Ekli dosyayı görüntüle 23612

Yaparimda benimki insanca seviyede kaliyoSende spor yapsan meselaa
Morti rakip işte bebeğimBana morti yokmu nprti be demek uav :düşün:
Sende artık ipe başla.. bak ben dün 500 tane atladımYaparimda benimki insanca seviyede kaliyoadam sadece hi ipi 5000 tane atliyo beeeeennn 3 mil lisliii

MüttefikmiMorti rakip işte bebeğimverdiğin kilonun yüzdesi üzerinden kapışıyorsunuzz
Düşman ağır kızzMüttefikmiyoksa düşmanmıı
Laaaaannnn ben senin insan ustu sporlarını unuttumdu yaaaaaadeli ipek yedin bi halt neyse temam uleynnn salı evime dönüyorum bende daha adil olur anne evinde morti cıssss
Bütün umutlarını söndiriciğimİğde ile morti olabilirsin.. süper spor yapar seni de gaza getirir ...
Sporlarını sonradan hatırladım ya sorna söz ağızdan çıktı hippo sadece su içerim bende galiba
Yaparimda benimki insanca seviyede kaliyoadam sadece hi ipi 5000 tane atliyo beeeeennn 3 mil lisliii
Bu haftasonu ben yokum.sonraki haftasonuna garanti veremiyorumdaha gelmeyecekler değil mi
Dostum ama iligini kemigini kurutmaya calisiyosunnn mortim var diye çocuğa cikolet verirken elin oluyo ya onu bile pecetee siliyosunnnn kuccukkk bi ornekMüttefikmiyoksa düşmanmıı
Deli yaa
Hmm kişisel rakip diyelim onaDüşman ağır kızztatlı bi atışma

Cnm listeleri hazırladın mı??Bu haftasonu ben yokum.sonraki haftasonuna garanti veremiyorum
Barnaği bilemi yalamayoozzz abooooDostum ama iligini kemigini kurutmaya calisiyosunnn mortim var diye çocuğa cikolet verirken elin oluyo ya onu bile pecetee siliyosunnnn kuccukkk bi ornek
Gülme morti igdeeeee
Bütün umutlarını söndiriciğim
Furacam kırbacı furacam kırbacı
İpek benim olacak
Kaşınanı kaşırız yavrum
Bana bir morti istiyorum o zaman kilolarımız yakınmı olmalı ? nasıl olmalı ? beni kendine rakip gören varmı?Gülme morti igdeeeeeerit beni iğdeeee senin gibi sıkı bi mortiye ihtiyacım vardiii hemen korumaya geçerim iste