igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
500 ml su bitti an itibari ile
öğlen menüsü de güzel beğendim
500 ml su bitti an itibari ile
öğlen menüsü de güzel beğendim
Aynen cnmm çok heyecanlı cokkk çok da bilmiş çok şükür onu verene bize Rabbim isteyen herkese versin sana özgeye kim varsa hepinize cnmÇok tatlı nasıl heyecanlıdır
aa Benim anam ondan mı delirdi erken yaşta gülbişKorkma 1 taneden birşey olmaz
İkinci sıyıttırıyor yetemiyorsun ondan
Yaşlar yakın olunca zor oluyor
Zor ya hayat kadınlar için birde çocuk varsa, onların yemekleri bile başlı başına iş üç öğün ara öğünler oyyyyBen de iş çıkışı yürüyüş yapar eve gidip duj alır bi kahve içer kitabımı okurum. Sonra da uyurum bebeğim. Çok yoğunum çook
Ben okurken yoruldum yüreem göçtüBen napıyım şimdi kahvaltı eşliğinde hem içerde izliyorum hem burayı okuyorum.
Ondan önce evi topla, çamaşır at makinaya eşi gönder, çocuklarla uğraş.
Kahvaltı sonrası mutfağı topla akşam yemeğini koy, oğlanın beslenmeyi hazırla , evi süpür.
Okula git koştur koştur iki çocukla, okul sonrası az park. Eve gel çamaşır as , bu sene küçükle çok aktivite yapmam lazım ki okul diye ağlamasın, sonra o uyursa uyusun, o ara ben kitap okuyum fırsat bu fırsat, sonra o uyansın karnı açsa doyur, evi yine topla, çamaşır katla yerleştir, ütü varsa yap.
Okul saati gelsin git al gel o ara park yine, eve gel hadi el yıkayın üstünüzü değişin yemek zamanı.
Yemek faslı bitsin bin bir nazla ders yapma, sonra sonra sonra
yazarkende dedim ama bişeyi eksik bunun diyeOğlum bak git olacaktı o replik
Beni bırakıp mıymıntı Nihal'e giden Behlül zaten gelmesin
sen bihter ziyagilsin kendine gel
pembiğim çok çok geçmiş olsunZaten küçüklükten pek görmüyordu canım yinede faydası vardı tabi benim düğün temizliği yapıyorduk bahçeye inmişti bilirmisin bilmem çapa derler onun sivri yeri nasıl olduysa annemin gözüne gitti eve o halde çıkıp gelince çok korktum kanlar akıyordu iyi babam bari evdeydi hemen ilçeye ordanda ambulans la tıpa gönderdiler benim düğüne 1ay var ve ben bu vakti hastanede geçirdim eve geldiğimde 2 hafta bile yoktu eşyaları bile son hafta aldık öyle işte canım tekraren geçmiş olsun
Allah kolaylık versin bebeamZor ya hayat kadınlar için birde çocuk varsa, onların yemekleri bile başlı başına iş üç öğün ara öğünler oyyyy
Valla şu annelere madalya takmak lazımKorkma 1 taneden birşey olmaz
İkinci sıyıttırıyor yetemiyorsun ondan
Yaşlar yakın olunca zor oluyor
Alışır canım bence doğru bir karar verdinGünaydınnnnnnn
Lesile mı yaptım
Müthiş bir baş ağrısı ile yatip
Daha fazlası ile kalktım
Kayra dün çok ağladı eve geldiğinde
Ayrı sınıfların bu kadar zor olacağını düşünmemiştim diyor![]()
Çok üzüldüm ama alışması lazım
Diğerinde tık yok camış gibi yayıldı geldi
Şimdi 3 mil lesile yaptim
Jet hızıyla hazirlanayim
la sen de mi burdaydın
yok değil uzun süredir. Online da olmaz daha bekleme yapma@Bonus online mı
Kalbime gelcen tabi kucağıma da gelebilirsüün
yaaaaaaaaaaaaaa pamuk pamukkız yemem mi bi saat seviştik yatakta yedim yedim yedim doymadım.sev beni diye yatıyo kucağıma hır hır hırrrr

Seksülük bizim işimiz

Ben napıyım şimdi kahvaltı eşliğinde hem içerde izliyorum hem burayı okuyorum.
Ondan önce evi topla, çamaşır at makinaya eşi gönder, çocuklarla uğraş.
Kahvaltı sonrası mutfağı topla akşam yemeğini koy, oğlanın beslenmeyi hazırla , evi süpür.
Okula git koştur koştur iki çocukla, okul sonrası az park. Eve gel çamaşır as , bu sene küçükle çok aktivite yapmam lazım ki okul diye ağlamasın, sonra o uyursa uyusun, o ara ben kitap okuyum fırsat bu fırsat, sonra o uyansın karnı açsa doyur, evi yine topla, çamaşır katla yerleştir, ütü varsa yap.
Okul saati gelsin git al gel o ara park yine, eve gel hadi el yıkayın üstünüzü değişin yemek zamanı.
Yemek faslı bitsin bin bir nazla ders yapma, sonra sonra sonra
bu ne bee
okurken yoruldum
Aaa sen biliyormusun biz hepimiz wc den bağlanıyoruz buraya
Hepimize kuzum çalışana çalışmayanaAllah kolaylık versin bebeam
Aglamam mı Mimumyakın zamanda bol bol gelip gideceğim bir ayağım orada olacak artık
ben artık kemalin bi sahnesinde saldımmm yaşları @saydin78 sen de ağladın mııı
bir de o kadar saat ekrana kilitlendimm reklam arasında bi sigara yakışım var![]()
bende arada wcye zor attim kendimiYazarken bende bir yorulmadım değilla sen de mi burdaydıneğlenmelik o sen ne takılıyorsun sanki bilmiyorsun
ömürlüğüm sensin la
yok değil uzun süredir. Online da olmaz daha bekleme yapma
hadi ordan ben senin bildiğin kızlardan değilim
yaaaaaaaaaaaaaa pamuk pamuk
al canımı da kurtulambu ne bee
okurken yoruldum
iç kuzum ohhh yarasın

ne diyorsun neslihaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

çek beni al götür beni

Beni bırakıp mıymıntı Nihal'e giden Behlül zaten gelmesin