Ben buldum o ismi ondandır ördek güzelliğiEhl-i Keyf gayet güzel bence. Gayet çekici herkesin isteyeceği bir durum
Ben buldum o ismi ondandır ördek güzelliğiEhl-i Keyf gayet güzel bence. Gayet çekici herkesin isteyeceği bir durum
Yaa çok güzel de 20 sayfa okuyabildim dün ilk gündü ya bacaklarım çok ağrıdı akşam koltukta sızdım. Benim tarzım sevdim yazarıkita nasıl gidiyor eflaaaaaal @eflalim
Yaa deme öyle bu bitsin izliycem, ikisini bir izlesem beynim sulanır mı acepöffff izleme aman kalsın dert sahibi olduk yaa
diziye yeni giren karakterler çok gıcık
Ben meşgul kadınım, kitap, sinema, çocuklarla aktivite derken anca cici kız napalımiçerde biteli yıl olmuş la
Gelince haber etyakın zamanda bol bol gelip gideceğim bir ayağım orada olacak artık
ben artık kemalin bi sahnesinde saldımmm yaşları @saydin78 sen de ağladın mııı
bir de o kadar saat ekrana kilitlendimm reklam arasında bi sigara yakışım var![]()

İngilizce isim sevmiyorum ben çakıl açıkçası dilimizin bu kadar katledilmesine karşıyımDedikodu kafası
Nonstop
No excuse
Drinks womans
Non stop
Bide şu açlık oyunlarında kullerinden doğan kuş hangisiydi
zaman bol bacım izlersin dahaYaa deme öyle bu bitsin izliycem, ikisini bir izlesem beynim sulanır mı acep
Ben meşgul kadınım, kitap, sinema, çocuklarla aktivite derken anca cici kız napalım
annesinin gülü o,prensesi,yaşam sevinciO nasıl tatlı öyle

Evet yazmayın bir şey sakın, içerde nin son bölümü yazdırmamıstım @Ausencia_ ve @begüm75 e o geldi aklımazaman bol bacım izlersin dahaspoiler alma yeter o zaman keyfi kaçıyor
Senin gibi karı öpülmez mi
Hee beni öpen altın bulsun
çukkuuuur efsaneydi dün geceeee izleyenler var mııı
bu hayatın heyecanı meyecanı yoooook
Sen nası dersen
Dün başladım. Seni etiket yaptım menüme.
Onun dışında bi lokma sürmedim ağzıma. Gece 1 e kadan açııım açııım deyu dolandım durdum ama olsundu

nerene geleyim kalbine mi