MaLii
Kasabın Karısı
Deme öyle korkuyorumSen bir doğur ben o zaman soracağım hayatın heyecanını
Deme öyle korkuyorumSen bir doğur ben o zaman soracağım hayatın heyecanını
Oğlum bak git olacaktı o replikBak oğlum git
Sıkıysa koru ironik olmuş sevdimYazıyorum oylama yapalım :
•Sıkıysa koru
•Çekirdek kardeşliği
•Bıldırcın yuvası
•Ehli keyf
•yavru ceylanlar
(Aklınıza gelen varsa yazın pliisss)
@matematik61 @nehirnil111 @Kajupi @hepfit @Portakal Sulu Ordek @koza99 @D3S1R3
Zaten küçüklükten pek görmüyordu canım yinede faydası vardı tabi benim düğün temizliği yapıyorduk bahçeye inmişti bilirmisin bilmem çapa derler onun sivri yeri nasıl olduysa annemin gözüne gitti eve o halde çıkıp gelince çok korktum kanlar akıyordu iyi babam bari evdeydi hemen ilçeye ordanda ambulans la tıpa gönderdiler benim düğüne 1ay var ve ben bu vakti hastanede geçirdim eve geldiğimde 2 hafta bile yoktu eşyaları bile son hafta aldık öyle işte canım tekraren geçmiş olsunAmin cnmm aminnn
Anneciğinin gözünü nasıl kaybetti cnm ALLAHIM başka dert vermesin diye dua ediyoruz cnm
Aaa sen biliyormusun biz hepimiz wc den bağlanıyoruz burayaSende çok su içince çok wcye gidiyomusun benimki hemen mesaneye doluyor sanki suyum

bende dün başladım ama süpürge bozulduİşler bitmiyor ..bugün oda oda bitirmem lazım..
İzlemedim çünkü son bölümleri hep kaçırdım. Onları izlemem lazım önce ama ben hala içerdeyim daha 18. bölümAy çukur mu konuşuyonuzzz
Ayyy ciğerimi söktü akşam yaa ne biçim bölüm

Mortiiiiimmm
Gel bana sana ısmarlarım
Ay çukur mu konuşuyonuzzz
Ayyy ciğerimi söktü akşam yaa ne biçim bölüm
İzlemedim çünkü son bölümleri hep kaçırdım. Onları izlemem lazım önce ama ben hala içerdeyim daha 18. bölüm
Aaa sen biliyormusun biz hepimiz wc den bağlanıyoruz buraya
İzliyordum zaten canım ama son 5 bölüm kadar izleyemedim eşim izlemiyor onu gündüz netten bakıyordum kaldı öyle. Yoksa çukur da güzel ama içerde de güzel beeemutlaka izle bence içerde den d aha güzel
İzliyordum zaten canım ama son 5 bölüm kadar izleyemedim eşim izlemiyor onu gündüz netten bakıyordum kaldı öyle. Yoksa çukur da güzel ama içerde de güzel beee

Aaa sen biliyormusun biz hepimiz wc den bağlanıyoruz buraya

Canım tabi ki doktora danışmadan asla kullanma, biliyorum o ilacıKızlar Ankaraya gitmiştim yaaz başı ablam şeker hastası annem şeker hastası..
Sabah ilk açlık testlerini yspıyorlardı benimkinide ölçün dedim ölçtük gizli şeker oranında çıktı.
Ama ben dra gittim bişey yok şeker demişti.
şimdi ben bir ilaç buldum yarın dra gidip bir danışacağım kilo vermeye etkiliymiş.
şeker ilacı insülini düzenliyor.
infertilite de kullanıyor PKO lu hanımlarada veriliyor..
Glifor 850 ismi
Özgeeee daha neler sen özge ziyagilsin kendine gelHepsi de çok güzel bi de bu kilo artışıyla kendimde hak görmüyorum yorum yapmayı kuzu bana hepsi uyar hepsi güzel çok iyi düşğnmüşsün
Ha ha yüzlere bakmıyorum bile çoğu zaman mutfakta iş yaparken sesle idare ediyorumben çağatay açma suratını izlemeye dayanamıyorummm![]()
![]()
![]()