Patlıcan yokda kabak fasulye var dün buranın pazariydi malum bizde evde olmayınca pazar görülmedi anca ÇarşambaPatlıcan varsa fırın türlü .. yada közle yoğurtla yee... misss...
Suss... tabağı 25 liradan makarna yiyorsun hep biliyorum ben.. yada 20liraya burgerları götürüyorsun.. 10 liralık kahve de aldın mı...benim yemeğe para harcadığım nerde görülmüş
27 de anlaşalım
Ee kabak yap bide soruyo..Patlıcan yokda kabak fasulye var dün buranın pazariydi malum bizde evde olmayınca pazar görülmedi anca Çarşamba
öğle arası aldım heSuss... tabağı 25 liradan makarna yiyorsun hep biliyorum ben.. yada 20liraya burgerları götürüyorsun.. 10 liralık kahve de aldın mı...
Al dana missan juke parası
Kıymalı kabak yemeği salata yoğurt hmm dimi yaaEe kabak yap bide soruyo..
su an medium bedenim ki78 li misin sen.yaşıtız ulanboyum 170 ,ben small olucam sen de olucaksın
CANINI YERİM NE ESASLI DOSTSUN BE
ADAMIN DİBİSİN
GEL ÖPECEYİM
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
Kandırdım ne öpecem la
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin insallahAmin kızlar hepinize çok teşekkür ederim annem bi tedavi surecindeydi ama iyi derken yenilendi Rabbim büyük bunu da atlatırız inşallah çok saolun dualarinizda esirgemeyin olur mu
9.5 kahve ne beeeöğle arası aldım he
9.5 tl idi ama 10 tl değildi kahve
öbürlerini almadım almıyom
Çok değişik bı gün miu ama tok karina tartildim arti 300 falanim
benim yemeğe para harcadığım nerde görülmüş
27 de anlaşalım
97 binden kapak açıyoaraba bulamıyorumnissan juke istiyorum
asla param yetmiyor
cilveli kahve diyooooCilveli kahvelerim
Akşam yemeğinde ne yiceksiniz bakim.. şimdiden önlemimizi alalım cıs cos var mı bilelim
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
tamamdır gülom cumayı baz aldım26 haziran 2017 de 78.5 başladım
Hedef kilom:54 du
Şimdi ki ilk hedef :52
Gerçek hedef :48
Boy:156_157
Cuma günü:54.9 dün
Bugün tartilamadim
koşturmuş kız sanane
Kızz öyle bir kahve türü varmış. Adı cilveli kahve.. içinde badem parçaları fln varmışcilveli kahve diyoooo
kahveye 10 lira verilir mi miu yaaa hık hık giderimöğle arası aldım he
9.5 tl idi ama 10 tl değildi kahve
öbürlerini almadım almıyom