Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Bisiklet yarışımıza katılmadın mi neler oluyor ozaman sen 2 ne yaptın neler oluyor burdaHatlar karışmış bacım ben bisiklet noo
Bisiklet yarışımıza katılmadın mi neler oluyor ozaman sen 2 ne yaptın neler oluyor burdaHatlar karışmış bacım ben bisiklet noo
Vardım gitti frenk bağı isterim amaaa urfalı sayılırız artik bizTabi benimle evlen
Alırım seni
UykusuzumNasılsın eflal normale döndün mü biraz
Okul dönemi de değişmiyor, öğlenci oğlum, ben götürüp getiriyorum zatenDurumunu cok iyi anliyorum kuzum. Buyuk okula baslayinca nasil bir rutininiz oluyor? Sanirim bir nebze rahat edersin o zaman.
Kuzum ben bitirdim... Sen durma devam et
Hos geldin, kolay gelsin
GercektenEgzersize yuklenirdin, kumpir birakilir mi
Begendiginiz oldu mu? Ne heyecanli donemler. Rabbim tamamina erdirsin
Hos geldiniz. Ne haberler getirdiniz?
hafta sonu detoks yapAniden haber verilen düğünlere karşıyım 15 günde ben nasıl kilo verip düzgün bir elbise giyeceğim of yaaaaa ve haftaya misafirlerim var yatılı nasıl olacak zaten çok zor elbise buluyorum bi de bu iyice sınır oldum
Uykusuzumdiyet de kör topal gidiyor
15 gün yapsam 10 kilo verebilir miyimhafta sonu detoks yap
15 gün detoks mu yapılır15 gün yapsam 10 kilo verebilir miyim
5 kilo bana yeter eski elbiseme girebilirim en kotu bisey bulamazsam onu giyerim ya zaman da çok dar nereye baksam ki şimdi kıyafet icin15 gün detoks mu yapılır
3 günlük kabak detoksu veya hurma yoğurt detoksu ile zaten 2 kilo ödem.gider rahat
Sonraki kalan zamanda da bol sebze sıfır karbon ile oldu sana toplam 5 kiloooo
Ne demek motivasyon düşüklüğü yaşıyorum yaMotivasyon dusuklugu yasiyom biri beni cimciklesin
Kiz anaokulana gitmek istemiyoya aslinda duruyo is iceri girene kadar girincr beni aramiyo ama girene kadarda canim cikiyo strese girdim kucuk cocukla 5 e kadar yarin orda napcam ben gripte olduk oyy oyy ay cildircamm
hayır tabiki de 2 haftada hem de15 gün yapsam 10 kilo verebilir miyim