Fena cırcır olmuşum
Geçmiş olsun cnm
Yediğin bir şey mi dokundu acaba
Fena cırcır olmuşum
Öğleyin gidecez canım ya eşimin yarın akşama işi çıktı erken gidip dinlenecem diyor gorusemeyiz herhalde ama Eyüb sultana gidersek sen gelebilir misin yakinmi
Fena cırcır olmuşum
Bolllll su ic ozgemFena cırcır olmuşum
Yüksek lisans kuzum, alan hastalıklar üzerine
İstanbul ünv auzef 4 yıllık çocuk gelişimi bölümü açtı. Son başvuru 5 ekim. Başvuru şartlarna bak cnmİstediğin bişi varsa sorabilirsin cnm.. şu an lise mezunu musun?? Ben 4 seneye tamamlamayı düşündüm de onun için örgüne geçmem lazım o da şu an imkansız
Canım sana da yazim. İst ünv auzef 4 yıllık çocuk gelişimi açtı. 2.ünv kapsamnda sınavsz kayıt olunabiliyor. Son başvuru 5 ekim bi bak istersen.Bolllll su ic ozgembide cr cr çok kötü ama güzel eksi getiriyooooo
Canım hayırlı uğurlu olsn inşallah damatlığını da göresin.yeminle böyleyim şu an .
Beynimin içinde mehter çalıyor
Çooook yorgunummmm büdüüüüüüüü
Çok güzel geçti şükür ....
Hadi ben dinleneyim , yarın okurum .
Herkesi öpüverdim
Yok yok değilim birkaç tarif ile katilmisligim var yemek yarışmasınaTweety değilsin demi❤
Auuuusssssss Allah damatlıgini gormeyi de nasip.etsin yakisiklimiza masalalhyeminle böyleyim şu an .
Beynimin içinde mehter çalıyor
Çooook yorgunummmm büdüüüüüüüü
Çok güzel geçti şükür ....
Hadi ben dinleneyim , yarın okurum .
Herkesi öpüverdim
Benim kızda evimizi özledim oyuncaklarimi özledim diye ağlayarak uyuduEvimi özledimmm
tm bakım sabah ayarlayinca haber vereyimBana önceden haber verir misin canım ne zaman orada olacağını cnm
Normalde müsait oluyorum da şimdi düğün hazırlıkları bizi epey oyalıyor bir ara beyaz eşya bakmaya vs gidilecek denk gelmezse gelirim cnmm
Bu arada çok geçmiş olsun cnm ne oldu öyle çocuklara
@Ausencia_ sünnet düğünğnüz pek güzel geçer inşallah ausum
@Ausencia_ yoğun bir gün,işleriniz rast gitsin,damatlığınıda görmek nasip olsun
@Miu kolay gelsin miiuummmm
@Ausencia_ Hayırlı olsun canım sünnetiniz Allah damatliginida göstersin inşallah
Günaydııın
@Ausencia_ sünnette koly gelsin herşey gönlünüzce olsun inşallah
@Ecemavi @DelyDoly hoşgeldiniz
Canım hayırlı uğurlu olsn inşallah damatlığını da göresin.
Yok yok değilim birkaç tarif ile katilmisligim var yemek yarışmasına
Auuuusssssss Allah damatlıgini gormeyi de nasip.etsin yakisiklimiza masalalh
Seni ve avatarını çok iyi hatırlıyorum ama nicki çıkaramadımYok yok değilim birkaç tarif ile katilmisligim var yemek yarışmasına
Auuuusssssss Allah damatlıgini gormeyi de nasip.etsin yakisiklimiza masalalh
Günaydınnn sabahın nurundan fsydalanan bir Aus görüyorummGünaydınlaaaar
Naptınız bakalım , takımlar hazır mııııkıran kıranaaa