Gördün mü prensesimizi
Gördün mü prensesimizi
Seninle aynı saatlerde yemişiz canım açık karnım gurulduyor tamam yemem hafta içi ne yiyeyim pekkiCnm saatleri de alalım çok önemli
Menü supangle hariç güzel.. bulgur pilavı günümde yenmiş. Hafta içi yemek yok
Yarım lt lik bardak al.. her susadıkça onu doldur zorla kendini iç.. günde 4 bardak içsen zaten 2 lt olur ..Sumuu su sıkıntı benim bugün 1 lt olmamıştırsu için kendime ne alsamda motive olsam
Süpersin iyi fikirYarım lt lik bardak al.. her susadıkça onu doldur zorla kendini iç.. günde 4 bardak içsen zaten 2 lt olur ..
Hickimse sormadı beniGördün mü prensesimizi
Bir tabak taze fasülye ve yoğurt yeterli..Seninle aynı saatlerde yemişiz canım açık karnım gurulduyor tamam yemem hafta içi ne yiyeyim pekki
Sordum işte benHickimse sormadı beni
Ben ve prensesim küstük
Yüksek lisans kuzum, alan hastalıklar üzerine
Beni gördün de aklına geldimSordum işte ben
Ee cnm benim kafam dolu. . Kusura bakma.. seni gördüm de aklıma geldi ama neticede geldiBeni gördün de aklına geldim
Ekmeksizmi ben pek ekmek yemiyorum ama yarın pazar kahvaltısı beni korkutuyor..Bir tabak taze fasülye ve yoğurt yeterli..
Yada et ve salata..
Kabak yemeği yoğurt..
Çorba salata. .
Se biryerden tanıyorum ama asıl nickin neydiBeni gördün de aklına geldim
Yani sonuç olarak günde toplam 3 saat anca uyuyabildigim için haliyle bunaldım artıkgerisi bölük pörçük uyku
Şu an var ya oturduğum yerde sızıcam başım uyuştu artık uykusuzluktan. O uyuyor oh diyemiyorum, ne kadar süre sonra uyanır acaba diye düşünüyorum
Yarın tüm gün ben de burdayım
Yarısını bıraktım
Hello girls...
Tüm gün gelinlik baktık kardeşime
Yürü yürü...
Yorgun’um çok
Keyifler yerindedir umarım
Hos geldiniz. Ne haberler getirdiniz?Hickimse sormadı beni
Ben ve prensesim küstük
Tabi 1 dilim tam buğday ekmepiekmeği kahvaltıda olur.. ama akşam karbon almamaya özen gösterelim.. pilavdı makarnaydı bi süre yemezsen iyi olurEkmeksizmi ben pek ekmek yemiyorum ama yarın pazar kahvaltısı beni korkutuyor..
Yarın sabah bir tartılayım 79lara geçmişsem o motive bana yeter vee yemem)
Tamam canımmmTabi 1 dilim tam buğday ekmepiekmeği kahvaltıda olur.. ama akşam karbon almamaya özen gösterelim.. pilavdı makarnaydı bi süre yemezsen iyi olur