Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Yarın tüm gün ben de burdayımÇalışıyooooz
Ben yarın burdayım
Yarın tüm gün ben de burdayımÇalışıyooooz
Ben yarın burdayım
Saol cnm.. şu oğlan 4 yaşına gelsin inş kreşe vericem.. gitmek istediğim kurslar var.. bekarken dikiş ve mefruşata gittim.. yarı terziyim.. azcık unuttum ama yine gidicem inş..@hippotalamus yaa maşallah hemde 2 cocuklaa bende bır cocuk varken kpss ye asılayım diyorum aynı zamanda össy de gireyim simdiye okusam 4 senelik okulda biterdi boş olmuyor okuyup evde oturmak zor ya bak sen ne güzel başarmışsın masallah sanaaaa![]()
darısı banaa yaa bu ara kafam karısı bakalım hayırlısı olsun inşallah
Oy kuzum ya okuyunca bile içiö daralıyoYani sonuç olarak günde toplam 3 saat anca uyuyabildigim için haliyle bunaldım artıkgerisi bölük pörçük uyku
Buzdolabımızda boş yerimiz var
Bekar arkadaşlara duyurulur
Yaa elalis mortin yokmu seninnnnnnnnKumpir yiyo olabilirim
bu saatte hemi de kumpirKumpir yiyo olabilirim
Yazık kim ne yaptı bu kıza
Ama cumartesi kaptanım. Kocamı kırsamıydımbu saatte hemi de kumpir
hedef kiloya ne çabuk vardın ,korumaya geçtin de haberimiz mi yok
Olamazsın benceKumpir yiyo olabilirim
hem pattis hem içinde ne idüğü belirsiz salamlar sosisler mayonez ketçap sonra dersin hidif illibiş ziyifliyicimAma cumartesi kaptanım. Kocamı kırsamıydım
@hippotalamus tam benim illerdeki düşüncelerim hippooooooooo dur sarılcam sanaaaabende kurslar felan gitmek istiyorum oğlum az büyüsü n de inşallah
Geçen hafta hippoydu. Şuan boşumYaa elalis mortin yokmu seninnnnnnnn
Aa valla salam sosis seçmedimhem pattis hem içinde ne idüğü belirsiz salamlar sosisler mayonez ketçap sonra dersin hidif illibiş ziyifliyicim
Kocana deseydin ki karın manken olacak bunu yiyememAma cumartesi kaptanım. Kocamı kırsamıydım
Ne dedi bu bana