Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
0_46bc6_b265e4f2_L
A Ha da biz :gülsemmi:
Bu ne yaaaa
30 yıl sonra biz :D

:kriz::kriz::kriz::kriz:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippotalamus yok canım ben maliye mezunuyum normalde bu sene alan sinavimiza hazırlanicam bi taraftanda 4 yıllık ilahiyat düşünüyorum çünkü 2 senelik diploma isime yaramıyor lisans mezunu olduğum için nasıl Cocuklar la çalışmak kuzum
Çok çok zor :( ikinci oğluma hamileyken girdim ygs ye.. doğum yaptığım hafta tercih yaptım :) 40ım çıkınca aöf bürosuna kayda gittik.. eşim hep vazgeçirmeye çalıştı. Kucağımda bebekle imza attım düşün.. millet ne işi var bu kadının burda diye baktı :)

Oğlumu sallarken emzirirken onu uyutur uyutmaz ders çalıştım hep ...gece 12 de oğlumu uyutup en az 3 e kadar ders çalıştım :) sınava girerken bile oğlumu emzirip öyle girdim :) staja gitmek için bakıcı tuttum haftada 1 gün.. aklım hep ondaydı..

Şükürler olsun bitti :huri:

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
@hippotalamus yaa maşallah hemde 2 cocuklaa bende bır cocuk varken kpss ye asılayım diyorum aynı zamanda össy de gireyim simdiye okusam 4 senelik okulda biterdi boş olmuyor okuyup evde oturmak zor ya bak sen ne güzel başarmışsın masallah sanaaaa :kalp: :kaalp: darısı banaa yaa bu ara kafam karısı bakalım hayırlısı olsun inşallah :kaalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar