Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Doner durur sabaha kadar. Araba yataklardan var odasinda. Sabaha kadar her santimini gezer. Oyle olunca kenar tahta kisimlar canini yakmasin diye sarip sarmaladim hep. Birkac saate bir uyanir. Seninle farkimiz benim pasa biraz buyuk oldugundan kendi isini kendi gorur bizi uyandirmaya gelmez. Mutfaga gider su icer, banyoya gider tuvaletini yapar.

Bir gece tv sesine uyandim. Kalkmis sut almis, oturma odasina gecmis cizgi film izliyor. Beni gorunce “gel anne gel, senin de mi uykun kacti” dedi:cilgin:
Yani bilmiyorum her yolu denedim, yanımda yatırmak dahil, yer yatağı vs. Büyük oğlum öyle değildi, bunun bir sıkıntısı var gibi çok huzursuz uyuyor, tam uyanmıyor zaten, niye mız mız ağlak bir halde

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Yani bilmiyorum her yolu denedim, yanımda yatırmak dahil, yer yatağı vs. Büyük oğlum öyle değildi, bunun bir sıkıntısı var gibi çok huzursuz uyuyor, tam uyanmıyor zaten, niye mız mız ağlak bir halde
Rahatlatıcı bişiler içirip uyutsan.. ıhlamur,ılık süt fln.. benim 2 oğlumda çok hareketli uyur..

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843

Baska bir sorun yoksa uzerine dusme bir sure. Anlattiklarin bana normal geliyor. Onun da mizaci oyledir kuzum. Buyudukce duzene girer.

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
0_46bc6_b265e4f2_L
A Ha da biz :gülsemmi:
:huri::haha::haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar