Ben Gazoz sevmiyorum içmem ama bir limonlu su bir elma kürü verirlerse bilememGitme bilmediğin yerlereöZelde gazoz falan verirkerse içme
göynümün istediği sensin yigidimYirim seni malim. İnşallah gönlünüzce hallolur
Her sezonunu seyrettim genelde biriktirip izin dönemi hepsini birden seyrediyorum orijinal da guzeldi fantezinin son noktasıThe Vampire Diaries ve Twilight mı? TVD çok uzamıştı zaten ama filmin belki devamı gelir kızlarının hikayesi güzel olurdu sanki
Başladık mi şimdiSelaaamgruplar kuruldu mu? Yarın başlıyorum bende sabah sporu ve diyetimle insaaaallah
İyiyim kuşum sen nasılsınEkli dosyayı görüntüle 23476
Canım ya beklemek de sakıncalı değil mi . Zor bir durum yakv sağolsun türkiyede sordurmuş göz hastanesine orda da 6yla 8 bin tl mercek kalitesine göre demişler.aynı kapıya çıkıyo yani herif de düşünüyo nasıl yapsak diye
Canım akşam toptan yaz menünü, @MaliPina etiketle menü içinKahvaltı
! fincan yeşil çay
1 salatalık
yarım domates kabuksuz
marul
roka
1 yumurta
5 zeytin
çok az süzme peynir
evet bekledikçe kalınlaşıyomuş.o yüzden kışa kadar olman lazım dedi doktor .ya kredi çekcez ya da beklicez.ama benim adamın kışa sarkıtacağını sanmıyorumCanım ya beklemek de sakıncalı değil mi . Zor bir durum ya
iyi oldu söylediğin canım teşekkürlerCanım akşam toptan yaz menünü, @MaliPina etiketle menü için
Canım sağlık söz konusu gerekiyorsa tabi kredi çekeceksiniz, insanlar keyif için çekiyor öyle düşün sen mecbursunevet bekledikçe kalınlaşıyomuş.o yüzden kışa kadar olman lazım dedi doktor .ya kredi çekcez ya da beklicez.ama benim adamın kışa sarkıtacağını sanmıyorum
evet bekledikçe kalınlaşıyomuş.o yüzden kışa kadar olman lazım dedi doktor .ya kredi çekcez ya da beklicez.ama benim adamın kışa sarkıtacağını sanmıyorum