Gel seni de bi rüyamda doğurtimböyle hızlı hizmet hiçbiyerde görmedim çok memnun kaldım gene gelecek ben
Gel seni de bi rüyamda doğurtimböyle hızlı hizmet hiçbiyerde görmedim çok memnun kaldım gene gelecek ben
valla mıı du geliyom hemenGel seni de bi rüyamda doğurtim
Ne zaman ameliyatinşallah yaa kaç tane kitap aldıydım hepsi bana bakıyo melül melül
Gelin leenen bi sevdiğim
toplanın eflale gidiyos
Canım biliyorum işte oluyor o moral bozukluğu anlık ama geçer az uyuyayım geçer
Normalde sabah toparladım kv aradı oldun mu diye kadın şeyimi takip ediyor tüp bebek mi yapsanız diyor çıldırttı beni sinirden
kışa kalcak sanırım.gittiğim bi doktor yaşın çok genç normal mercek olmaz sana dedi.normal mercek olursa yakını göremicekmiş gözüm çok sıkıntı yaşarsın dedi.özel mercek lazım o da 9 10binNe zaman ameliyat
Yok yok gizemli değilim
Tanışalımm
@begüm75 Bende başlıyım o zaman bensizz olmazz kiii
İyiyim kuşum sen nasılsınnasılsın portim
Yaaakışa kalcak sanırım.gittiğim bi doktor yaşın çok genç normal mercek olmaz sana dedi.normal mercek olursa yakını göremicekmiş gözüm çok sıkıntı yaşarsın dedi.özel mercek lazım o da 9 10bin
Mesela hareketli şarkılarınla basla dely@begüm75 Bende başlıyım o zaman bensizz olmazz kiii
Canım biliyorum işte oluyor o moral bozukluğu anlık ama geçer az uyuyayım geçer
Normalde sabah toparladım kv aradı oldun mu diye kadın şeyimi takip ediyor tüp bebek mi yapsanız diyor çıldırttı beni sinirden
Off haklısın tabi, ona ne ya ne hakla soruyor. Bu konuda sınır çizemezmisin? Çok münasebetsiz bir durum ya
Elim boldur yalan yokmisafire evde yedirir giderken de ev ahalisine götürsün diye azık veririm
kv sağolsun türkiyede sordurmuş göz hastanesine orda da 6yla 8 bin tl mercek kalitesine göre demişler.aynı kapıya çıkıyo yani herif de düşünüyo nasıl yapsak diye