MaLii
Kasabın Karısı
kız özge çık şu moddan ayHayırlısı olsun kuzum ne diyim ki hayırlısı

daha 2 seneliksiniz üzülme bu kadar

kız özge çık şu moddan ayHayırlısı olsun kuzum ne diyim ki hayırlısı
Yok yok gizemli değilimGizemli barla
Tamam tanışır kaynaşırız
Afiyet olsun bol eksi getirsinMis gibi kahvaltımı yaptım sağlıklı, cıssızspor yapacaktım kitap okumaya daldım
Malim opesim geldi seninapcan pembiki sen gel bak ben varım burda
Off haklısın tabi, ona ne ya ne hakla soruyor. Bu konuda sınır çizemezmisin? Çok münasebetsiz bir durum yaCanım biliyorum işte oluyor o moral bozukluğu anlık ama geçer az uyuyayım geçer
Normalde sabah toparladım kv aradı oldun mu diye kadın şeyimi takip ediyor tüp bebek mi yapsanız diyor çıldırttı beni sinirden
edicek te kısa bi ara verdik@begüm75 Ekli dosyayı görüntüle 23474
Canım spor müsabakaları yarışma aynen devam ediyor mu.. Ediyorsa sabah sporları yapıldı mı acabaa
hay ben bu kvlereCanım biliyorum işte oluyor o moral bozukluğu anlık ama geçer az uyuyayım geçer
Normalde sabah toparladım kv aradı oldun mu diye kadın şeyimi takip ediyor tüp bebek mi yapsanız diyor çıldırttı beni sinirden
Amiin. Eyvah Elmanın Yarısı Tükendi okuyorum şimdi.Afiyet olsun bol eksi getirsin
Ne okuyorsunn?
Olurhe anca yeter 35 kişiye
bi kolisini ben yolliyim masraf olmasın eflal de bi kilo peynir getirsin tamamdır
ay ben şu gözümden dolayı okuyamıyom ya başım dönüyo gözlerim ağrıyo hemenAmiin. Eyvah Elmanın Yarısı Tükendi okuyorum şimdi.
Kitap kurduysan beklerim sayfama
Kız kardeşlerin kitap sayfası
Özele mi atsam seniYok yok gizemli değilim
Tanışalımm
seni yerim ya hiç de yok demez
Gözünü tedavi ettirince okursun malim üzülme ❤ay ben şu gözümden dolayı okuyamıyom ya başım dönüyo gözlerim ağrıyo hemen
Sanane diyesi geliyo insanin benim yatak oda meseleemden sanane 3.sahislarin cocuk meselesine karismasi okadar gicik bi durumki mevla hayirli vakitte versin evladinizi kucaginiza inS bende 3 dusuk yaptim o surec cok zor geciyo ozellikle cevre faktoru insani daha zora sokuyorCanım biliyorum işte oluyor o moral bozukluğu anlık ama geçer az uyuyayım geçer
At bakalım kim çıkcamÖzele mi atsam seni![]()
Elim boldur yalan yokseni yerim ya hiç de yok demez
bonkör kadın aşuk oldum
inşallah yaa kaç tane kitap aldıydım hepsi bana bakıyo melül melülGözünü tedavi ettirince okursun malim üzülme ❤
en bi sevdiğimElim boldur yalan yokmisafire evde yedirir giderken de ev ahalisine götürsün diye azık veririm