Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Nasıl kaç kilosun ya da sabah 7 deki kilolar mi etkin olsun bu arada ben niye fazlayim onu da anlamadimBenim yarim kilo alacagim var canisi
Nasıl kaç kilosun ya da sabah 7 deki kilolar mi etkin olsun bu arada ben niye fazlayim onu da anlamadimBenim yarim kilo alacagim var canisi
Yok bir tane hunisiz yok içimiz deOdadaki sivri sinek.
Sana sesleniyorum
Burayı terketmezsen
Seni bi bez parçasıyla öldürmek zorunda kalırım
Gece gece elimi kana bulama git burdan
Aaa gerçi akşamdan beri benim kanımı emdin sen
O zaman elimi kendi kanıma bulamış olurum
Böyle diyince de kendimi öldürmüşüm gibi oldu
Sinek git zaten ortalık karışık
Seçtiğim oyuncuların sahnelere uygun resim ve giflerini kullanmayı seviyorum böyle okurken dizi izlermiş gibi oluyor. Asıl ben teşekkür ederim yorumların ve eleştrilerin olursa da zevkle okurumAaa çizgi roman tadında bayılırımokuycam
teşekkür ederim
Ben de ben deeeBacak show
Oyyyyy özledim
AhahOdadaki sivri sinek.
Sana sesleniyorum
Burayı terketmezsen
Seni bi bez parçasıyla öldürmek zorunda kalırım
Gece gece elimi kana bulama git burdan
Aaa gerçi akşamdan beri benim kanımı emdin sen
O zaman elimi kendi kanıma bulamış olurum
Böyle diyince de kendimi öldürmüşüm gibi oldu
Sinek git zaten ortalık karışık
Hipo kaptırdı kendini elleşmeyinLa hipo kızı niye öptürdün durduk yere
Ahahha hem deli hem manyak
Terapiyle göndermeyi dene
Tabi ki zevkleSeçtiğim oyuncuların sahnelere uygun resim ve giflerini kullanmayı seviyorum böyle okurken dizi izlermiş gibi oluyor. Asıl ben teşekkür ederim yorumların ve eleştrilerin olursa da zevkle okurum
ben naaptım ayol
Yazık olmuş, bence konuşarak çözebilirdin
Ama ben o dizilerdik seviyordum neden bittiiSeçtiğim oyuncuların sahnelere uygun resim ve giflerini kullanmayı seviyorum böyle okurken dizi izlermiş gibi oluyor. Asıl ben teşekkür ederim yorumların ve eleştrilerin olursa da zevkle okurum
Hadi katıl sabah 7 deBen de ben deee
Yazdım aklıma@Miu hanım siz niye spor birimleri okuyup spor hakkında bir topik acmiyorsun diyet yaparken kilo vermek döneminde hangi tarz sporlar yapılmalı sıkılasmak için hangi sporlar yapılmalı kas yapmak için hangi sporlar yapılmalı hangi spor aç karına tok karina yapılmalı spor yaparken doğru bilinen yanlışlar bir sürü güzel bilgi niye bizle paylasmiyorsun