Napcanız len onlayn monlaynSabah 7 de kalkıyorum var misin online sıcağı sıcağına an ve an
Napcanız len onlayn monlaynSabah 7 de kalkıyorum var misin online sıcağı sıcağına an ve an
Adminciim bizim hikayeye de yaz ama beklerizBaşlarda değilde hikaye ilerledikçe biraz fazla romantik olmuş olabilirneyse ki orta sayfalara denk geldiydi
-*-Son Mektup-*- (Final Sezonu/80.Bölüm)
gidişat o bugün öpen yarın neler vermezOkudum da az önce biraz. Laa ee anlatın nolmuş sonuç olarak julya kötü yola ne zaman düşüyor diyesim geldi
Ben Jacobs öldürmeye gitmiştim hikaye değişmişOkudum da az önce biraz. Laa ee anlatın nolmuş sonuç olarak julya kötü yola ne zaman düşüyor diyesim geldi
Neler verir anlatsana genç dimağlar faydalansıngidişat o bugün öpen yarın neler vermez
deme öyle çok şeyolüyörürümNeler verir anlatsana genç dimağlar faydalansın
Olmaz, aramızda Mehmet varsa üstüne alınmasın ama olmadı işte Mehmet ismi..nniye mehmet olsun işte ne güzel
sende portekizde bi flosun
O kadar çok hikaye yazıyorum ki bir kerede okur olarak kalayım dedimAdminciim bizim hikayeye de yaz ama bekleriz
Kesinlikle haksızlık bu her ay aynı çile çekilir mi adem elma yedi diye havaya ceza verilir mi hadi verildi sonraki kadın generasyonu neden bunu çekiyor. Hadi doğum sancısını da anladim ama bu nedir yaGeçmiş olsun çakılım
Okuyup gözlem yapiciğim. Bakayım kim ne atmış bilinç altına, neyi bastırmışBen Jacobs öldürmeye gitmiştim hikaye değişmiş
aramızda mehmet varsa çıksın ortayaOlmaz, aramızda Mehmet varsa üstüne alınmasın ama olmadı işte Mehmet ismi..
Tamamo zaman tıkanırsak yardım isterizO kadar çok hikaye yazıyorum ki bir kerede okur olarak kalayım dedimsiz iyi gidiyorsunuz ama çok profesyonelce ilerledi baktığım kadarıyla
Tek bir kelimeOkuyup gözlem yapiciğim. Bakayım kim ne atmış bilinç altına, neyi bastırmış
Benim yarim kilo alacagim var canisiAnlaştık sıfırladık km leri hatta gel morto olalim bu hafta bakalım kim daha çok verecek
Aaa çizgi roman tadında bayılırımBaşlarda değilde hikaye ilerledikçe biraz fazla romantik olmuş olabilirneyse ki orta sayfalara denk geldiydi
-*-Son Mektup-*- (Final Sezonu/80.Bölüm)
Bacak showNapcanız len onlayn monlayn
Aşureye dalma riski var sende ittememİtte bana neeee itte işte
gitmaŞarjım bitiyeeaaahhh