Admini öpen şaşkın miu smileysi

+13 kurtarmaz mı
Sizi mi kurtarır benim paçamı mı

Ay yok olacağı bir tek adeleli kollarıyla sardı beni, sımsıcak bir öpücük kondurdu tadında olur.. daha fazlasını yazmaya utanırız zaten
Tamam anlaştık o zaman
Admini öpen şaşkın miu smileysi
+13 kurtarmaz mı
Ay yok olacağı bir tek adeleli kollarıyla sardı beni, sımsıcak bir öpücük kondurdu tadında olur.. daha fazlasını yazmaya utanırız zaten
Elimde kalıcakGöndersene bana
Aramızda söz
Gönder bana
Kazanla yap da göndersene
Boşuna okumiimm o zamansıAy yok olacağı bir tek adeleli kollarıyla sardı beni, sımsıcak bir öpücük kondurdu tadında olur.. daha fazlasını yazmaya utanırız zaten
Seve seveLütfen tarif yaz ben yapamiyorum ama çok seviyorum mm.
Olur pazar sabah 7 ye kadar o zaman. Ben 9-10 gibi uyanirim. Sana birkac saat avans vereyimSabah 7 de kalkıyorum var misin online sıcağı sıcağına an ve an
Hoş bulduk iki gözümün çiçeğiHoşgeldin
yetiş iğde juliayı kötü yola düşürecek bu karılar yetiş yigidimhuuu huuuuuuuuuuu
Geçmiş olsun çakılımGeçmiş yapamadım eve doğru gidiyorum ama sanırım musluklarim açıldı bu nasıl korkunç bir ağrıdır galiba ölüyorum
Doğru söylüyor bilgi sart@Miu hanım siz niye spor birimleri okuyup spor hakkında bir topik acmiyorsun diyet yaparken kilo vermek döneminde hangi tarz sporlar yapılmalı sıkılasmak için hangi sporlar yapılmalı kas yapmak için hangi sporlar yapılmalı hangi spor aç karına tok karina yapılmalı spor yaparken doğru bilinen yanlışlar bir sürü güzel bilgi niye bizle paylasmiyorsun
@Miu hanım siz niye spor birimleri okuyup spor hakkında bir topik acmiyorsun diyet yaparken kilo vermek döneminde hangi tarz sporlar yapılmalı sıkılasmak için hangi sporlar yapılmalı kas yapmak için hangi sporlar yapılmalı hangi spor aç karına tok karina yapılmalı spor yaparken doğru bilinen yanlışlar bir sürü güzel bilgi niye bizle paylasmiyorsun
nniye mehmet olsun işte ne güzel
Başlarda değilde hikaye ilerledikçe biraz fazla romantik olmuş olabilirAdminim link atar mısın? Okumak isterim
Okudum da az önce biraz. Laa ee anlatın nolmuş sonuç olarak julya kötü yola ne zaman düşüyor diyesim geldiyetiş iğde juliayı kötü yola düşürecek bu karılar yetiş yigidim
Anlaştık sıfırladık km leri hatta gel morto olalim bu hafta bakalım kim daha çok verecekOlur pazar sabah 7 ye kadar o zaman. Ben 9-10 gibi uyanirim. Sana birkac saat avans vereyim
Kilometresi cok olan kazansin