hippo yendin mi len sen beniKızlar artı 18e çevirdik yav.. napsakta toplarlasakve
hippo yendin mi len sen beniKızlar artı 18e çevirdik yav.. napsakta toplarlasakve
dağınık severimBırak dağınık kalsın
Bir tokat attım kendine geldideğmez ballı lokmameserikliyim ben geçti bile
tokatını yerimmmmmmmmBir tokat attım kendine geldi
Oy oh be biz seni böyle seviyok albenilitokatını yerimmmmmmmm
Çok sağol kuzum. Spor Bilimleri Kongresi ne gideceğiz. Daha doğrusu ben gidemeyeceğim yeterli iznim yok işyerinden. Ablam ve bir diğer çalışma arkadaşım sunacaklar. Ben sunmaya gidemeyeceğim.
Hos geldin@masumm hoşbulduk güzelim
Ben de seni severim nolucuuuuudağınık severim
Çok çok güzel canimEvet canlar pazartesi yeni bir topik açacağım emzirme dönemi doğum hastane çantası lohusalık depresyonu emzirme döneminde besleme emzirme döneminde doğru bilinen yanlışlar bebeğe ilk banyo aklımda bir sürü fikir var
HAŞarj yüzde 7
Seviyorum sizleri
Karnım aç olabilir ama
Söyletir açlık beni
Açsam ne olmuş
Yağlarım donmuş
Her yanım karbon dolmuş
Kilom 70 olmuş
Bu şiirim sizlere
Kimse benim gibi yemeye
Allah belamı vermeye7
Kovaladim cinlerimi regl hacı ya misafirlerde aldılar paylarına düşenikış kış cinler kış kış
Hemen geliyorumBiraz önce regl krizi yaşadım misafiri severim gelin kahve ikram edeyim
Gel gel misafirde getir 3 5Hemen geliyorum
RegliBiraz önce regl krizi yaşadım misafiri severim gelin kahve ikram edeyim
Avrupa'da oturanlari toplayıp geleyim kimler vardı eflal neslihan bonus başka kim varmı aklıma gelmediGel gel misafirde getir 3 5
kuzummmm her zaman,birlikteyiz mutluyuzOy oh be biz seni böyle seviyok albenili
Olur kuzum muzlu kakao kurabiyeler hurmalı kurabiyeler diyet kurabiyeler kekler tarifleri falan yazarız hatta bı tane de diyet yemek topiginde açarız ayriyetten hippo ile elalis el atar bu konu ya daRegli
Demişken diyette regli krizlerine çözüm içinde mi bir topik açsak