Olur farketmez daha rekabetli olurHatta 3 umuz olalım mi dediydik ama olur mu ki cnm
Olur farketmez daha rekabetli olurHatta 3 umuz olalım mi dediydik ama olur mu ki cnm
hanginiz beddua etti len bana,kimin ahını aldım
son sigaramı tersten yaktım
ben olsam ben de izletmem anne babaya ne o öyle mıç mıç mıç kendinize gelinKız izletmiyor bile yaa
iyi oldu valla neslihanla beraber 3lu morti olalim
Aaa ama o daha yeni vizyona girecek.. nasıl izledin kiaklımdagökdelen-skyscraper
Hurma det. So içlerinizi yarın 4 gözle bekliyorum@Elalis son soru kaç hurma yedin
21 i tamamladım hergün@Elalis son soru kaç hurma yedin
nasıl yaaAaa ama o daha yeni vizyona girecek.. nasıl izledin ki
Aaa ama o daha yeni vizyona girecek.. nasıl izledin kiaklımdagökdelen-skyscraper
Önceden biz de çok izlerdikben olsam ben de izletmem anne babaya ne o öyle mıç mıç mıç kendinize gelin
kız baya işte.adam karısını ve çocuklarını kurtarmak için 96.kata tırmandı dışardan.dizlerimin bağı çözüldüAaa ama o daha yeni vizyona girecek.. nasıl izledin ki
o nasıl oluyor kız bernaaaa
Sabah yulag süt 3 hurma yedim oglen de kucuklerden 9 hurmao nasıl oluyokaçak mı hurmalar
Allahtan film izlemeyi seven biri değilimÖnceden biz de çok izlerdik
Hatta tüm bekar çocuksuz arkadaşlar toplanıp sinema partisi verirdik şimdi çocukla nick olmuyor
Malî rahatsın iyi degerlendir bu günlerini arayacaksın cnmmm
Dwayne johnson oynamıyor mu?? Ben bayramda sinemaya gittiğimde gördüm daha fragmanını.. yangın mı ne çıkıyonasıl yaaizliyorum şuan.
21 i tamamladım hergün