Ben de cakma hurma yapiyom bugun
Tabiki ben görüşmek isterim işte bakalım eşimin işine göre ayarlayacaz geliriz inşallahYaaa inşallah bir tarafa gitmezsem süper olur cnmm ini veririm hemen yanına görüşürüz bi kahve iceriz di mi
evet yaa liste çok iyiydi bize ben toparladimda doymuyor gibiyim gözün başka seylerede gidiyor lakin hemen çeviriyorum tekrar almak istemiyorum kesinlikleValla sorma cnm ya menü vermeyince gazlanmayinca ben cok saliyorum bu hafta biraz saldim ama regl yüzünden telafisi olacak olmak zorunda cmmm
Sen ne kadar verdin Banu duno nasıl oluyor kız bernaaaa
Sen ne kadar verdin Banu dun
Dün başladın sandım bende yaa biraz kacirsam toparlaması zor oluyordaha bugün 1. gün cnm ben kilodan ziyade migdem küçülsün
diyet piskolojisne gireyim diye yapıyorum
yarında yaparım ama c.tesiyi bilmiyorum
23. Haftaya girecez canım yarın cumartesi de kontrol varinş cnm sagol sanada kolay gelsin
aç aylık oldu bebek tevo
çok heyecanlı çokkk@Elalis kız nasıl cesaret edipte izliyon abooo dedim görünce
17-18 arasıkızlar hurma yapınca son ögünü kaçta yiyosunuz ?
Dün başladın sandım bende yaa biraz kacirsam toparlaması zor oluyor
23. Haftaya girecez canım yarın cumartesi de kontrol var
o nasıl oluyoBen de cakma hurma yapiyom bugun
17-18 arası
benden ilk gün 600 sonra 400 üçüncü gün 500 gitti.daha bugün 1. gün cnm ben kilodan ziyade migdem küçülsün
diyet piskolojisne gireyim diye yapıyorum
yarında yaparım ama c.tesiyi bilmiyorum
oyy kocaman olmuş kuzum allaha emanet23. Haftaya girecez canım yarın cumartesi de kontrol var
benden ilk gün 600 sonra 400 üçüncü gün 500 gitti.
kız 1 de değil 3ay ben 3 mini salatalık yedim ya eve gidincede son ögünü yiycem salatalıktan da bişey olmaz herhalde
ve hiç geri almadım3 günde 1500 gayet iyi