hiç ayılıp bayılma numarası yapma kalk

hiç ayılıp bayılma numarası yapma kalk
Klima 18 de suanYok yahu klima açacak kadar sıcak değildir
Evet ya kucuk daha.onlem var ama onlada hamıs kalan var yanı yok degıl.eneee bebeiş mi ihtimal
kız seninki daha minnacık bir tane daha gelirse çıldırırsın
alemin karısına kırıtma öyle
tanıtır mısın kendini hadi tanışalım
sanki sevişek mi dedimkirpik diplerim ağrıyor mali hanım
sen örnek değil ÖRDEK olabilirsin ancak
yukarıda yine yaptım
Allah Allah bak seeen
sanki hiç ekmek yemiyormuş gibi havalar.. şu laflara bak seeen..
kahvaltında hergün ekmek var onu tost şeklinde tüketmeye ne dersin?
yolculuk nereye Fatma?Slm kızlar cok ısım var cumartesı 12 saat yolculuk var.carsıya cıkıp eksıklerı almam lazm ama fecı ruzgar cıktı.3 makıne camasır var valız hazıralacaknev toplanacak oyyy nıre gıdem.yolculukları su valız yuzunden sevmıyorm arkadas
bi tutturamadım ayarı yaa 1 lt olmadı daha pfff
noluo yaa erkekseniz teker teker gelin nanhiç ayılıp bayılma numarası yapma kalkben de küsüm sana
kız çok manntıklııııAlgıda seçicilik resmen... dikiş makinesinde dikiş dikiyor.. hatta ben bayıldım ama bi türlü kullanamadım . Bende yapardım dikiş nakış.. oğluş büyüsün yine başlıcam :nk:
ya senin beni tuz buz ettiklerinyolculuk nereye Fatma?
kalbimi tuz buz et aferin
ne demek 1 lt olmadı daha bu sıcaklarda yaçabuk iç su çabuk
Test yapmak en kesin çözümHerseyı gectm ben pazartesi regl olmalıydm ama olmadm.aklımda kotu dusunceler var olmasa barı.bu ay termal havuza gıtmıstk ondan gecıkır mı kı acaba ya bılen var mı hatunlar.
Kuzu sprial hormonsuzundan taktirsana en azından koruması en yüksek ve hormonsuz yaniEvet ya kucuk daha.onlem var ama onlada hamıs kalan var yanı yok degıl.
ben paletle yüzüyom teee derinlereHavuz başı belli sonu belli.. derinliği belli.. tertemiz.. yüzmesi daha keyifli.. denizde oynuyoz sadece
Test evde vardı 2 tane ama tasınınca kutularda kaldı ama nerde usenıyorm bakalm bı kac gun gelmezse yaparmTest yapmak en kesin çözümSıcak soğuk durumlarda şaşma olabilir ama için rahat etsin bence