Senin icin 2 bardak daha içtim miuuKızlar su içmeyi ihmal etmeyelim
haydi bir bardak da benim için dikin kafaya bakayım
Sen yarın 71 görme daha neler edeceğim sana haberin yok hanimefendiAbowwwwwwwww
Bana gönder sararim senin yerine
Aynen hacı tipim kayık
Sarma saracağım daha.
merhaba ben de yeni üye oldum 28 yaşındayım evliyim çalışıyorum site ilgimi çekti üye olmak istedim
tanıtır mısın kendini hadi tanışalım
okullar açılmadı mı?La yok valla surda 2 haftadir sadece misafirler varken yedim zaten kilom da sabitti.Yaz tatili 2 kilo bile getirmedi de bu hafta tarti arti dedi oyle cok abarttigimi da dusunmuyorum sadece aksam gec yedim baska sebep de bulamiyorum okul acilsin onu da hallederim spor da yapinca oh miss.zateb jilliana baslicam tekrar ful diyetle bu sefer
aaa evet hakkaten dikiş diyior .. ben baktım baktım anlayamadım heAlgıda seçicilik resmen... dikiş makinesinde dikiş dikiyor.. hatta ben bayıldım ama bi türlü kullanamadım . Bende yapardım dikiş nakış.. oğluş büyüsün yine başlıcam :nk:
ben ona hep öğretmen diye baktım:nk:
Bu ne yapıyor anlayan bi desin heleee
mesaim azaldıInsanlar öğlene kadar çalışmalı 14.00 dan sonra gün kendilerine kalmalı
kirpik diplerim ağrıyor mali hanım
sen örnek değil ÖRDEK olabilirsin ancakKaç haftadır eksiyim tüm takım örnek hala ben değilim
yukarıda yine yaptımSen espri yapma ulan
Zalım oğlum tost yiyo.. bide koktu kibi gün bende yicem
bi tutturamadım ayarı yaa 1 lt olmadı daha pfffKızlar su içmeyi ihmal etmeyelim
haydi bir bardak da benim için dikin kafaya bakayım
fırsat buldukca tabiki seve seveben miu
30 yaşındayım hatta 31 oldum bile
ben bekarım. bu topikteki nadir bekarlardanım
sohbete bekliyoruz
eneee bebeiş mi ihtimalHerseyı gectm ben pazartesi regl olmalıydm ama olmadm.aklımda kotu dusunceler var olmasa barı.bu ay termal havuza gıtmıstk ondan gecıkır mı kı acaba ya bılen var mı hatunlar.
Boşandın semerini yedinde kuskus salatası mı yemedin
Yediklerine say annendeZalım oğlum tost yiyo.. bide koktu kibi gün bende yicem
incir sanıcak şimdi onları