La yok valla surda 2 haftadir sadece misafirler varken yedim zaten kilom da sabitti.Yaz tatili 2 kilo bile getirmedi de bu hafta tarti arti dedi oyle cok abarttigimi da dusunmuyorum sadece aksam gec yedim baska sebep de bulamiyorum okul acilsin onu da hallederim spor da yapinca oh miss.zateb jilliana baslicam tekrar ful diyetle bu seferseni cidden fena sopalarım yetti artık
örnek dedik dedik ne hallere düştün yaaa
Algıda seçicilik resmen... dikiş makinesinde dikiş dikiyor.. hatta ben bayıldım ama bi türlü kullanamadım . Bende yapardım dikiş nakış.. oğluş büyüsün yine başlıcam :nk::nk:
Bu ne yapıyor anlayan bi desin heleee
Şaka mı kızzzKahve makinasından kahve aliyor
İnkar eden kimHa bi de bunu ana evinden 6 kiloyla donen hatunn soyliiii
Sira gelmedi Banufırsat bulamadim
Ben kızın solundakini severdm. Ji hoom karamelimResimden pek çirkin
Ama dizi karakteri ile karizmatik olanlardan kesin
İzleyeceğim akşam 1 bölüm
Kaç dk bir bölüm?
Kaç haftadır eksiyim tüm takım örnek hala ben değilimseni cidden fena sopalarım yetti artık
örnek dedik dedik ne hallere düştün yaaa
Bu akşam otur bir güzel ye emi dolmaları mis gibi
Aynen hacı tipim kayık
Sarma saracağım daha.
oo kötü olmuş.denzin yerini tutarmı havuz beeeDeniz çok sevmiyorum havuz seviyorum ben..normal evime 5 dk uzaklıkta plaj var ama hep suriyeliler doldurdu.. bizde yarım saat uzaklıkta daha tenha bir yere gidiyoruz.. ama her zmn değil..
Deme öyle yerim valla perşembe Bugün yaparım offffBu akşam otur bir güzel ye emi dolmaları mis gibi
Havuz başı belli sonu belli.. derinliği belli.. tertemiz.. yüzmesi daha keyifli.. denizde oynuyoz sadeceoo kötü olmuş.denzin yerini tutarmı havuz beee
olaydın da kurtulaydık portiRegl sancısı
Ye tabi kaç haftadır eksidesin afiyet şeker olsun o sarmalar kaçar mıDeme öyle yerim valla perşembe Bugün yaparım offff