GunaydinnnGünaydınnn
Sana da günaydın kutsal perşembe
Kızlar kutsal perşembe diyorummmm
Karbon sürülmez günaaaah diyorum
Yarın tartı günü diyorumm
Günaydın mortimşimdi tartıya çıkacağım
korktun muuu
Cok kotu vucudum var bir gunde 1 kg arti gozukebiliyor. Sali gunu 95.2 ydi, şimdiEvet kuzum wc çok etkiliyor ondandır için rahat olsun
Ay cok hos bende begendimEkli dosyayı görüntüle 23312 Ekli dosyayı görüntüle 23313
Kızlar benim çocuklara ranza yaptiracam bugün siparişi verdik.
Ekli dosyayı görüntüle 23314
Sizce ne kadardır yaptırılmasi ? Nette 2500 den başlıyor benim beğendiğim 2700 du mesela
Evet cok can sıkıcı,bana da oluyor bu durum ama kacamagin yoksa gider, canini sikmaBen çıktımmm ve güne eksi 1500 başladım tartı olarak değil ama moral olarak Günde 5bin 6 bin atıyordum şimdi ortalamam 12 bin günlük fazlası var eksiği yok yediğime içtiğime ultra dikkat ediyorum ama tartı sürekli artı tartıyor.
Sabah resmen ağlayacaktım daha ne yapabilirim ki diye. Regl de yakın değil
Neden ki ,bi huylandim simdi,begendin mi,mortim olarak begenmen de sıkıntı gerciGözlerime inanabilmirem
Evet cok can sıkıcı,bana da oluyor bu durum ama kacamagin yoksa gider, canini sikma
Mimum uyku düzenin nasıl?Ben çıktımmm ve güne eksi 1500 başladım tartı olarak değil ama moral olarak Günde 5bin 6 bin atıyordum şimdi ortalamam 12 bin günlük fazlası var eksiği yok yediğime içtiğime ultra dikkat ediyorum ama tartı sürekli artı tartıyor.
Sabah resmen ağlayacaktım daha ne yapabilirim ki diye. Regl de yakın değil
Gızlar ben bir Kore dizisi buldum, ilk defa izleyeceğim, anime delisi olarak bakalım nasıl bulacağım.. sesim çıkmazsa bilin ki sevmişim
İyi geceler herkese