D3S1R3
Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Cocuk gelisimindeki arkadaslar 1 sene kres, 2 sene anaokulu sonra okul dedi. O zaman 7.5 yas oluyor. Cok gec bence. 5 te gitmisim benSeve seve deneriz
Ya ama çok küçük daha gitmese olmaz mı![]()
Cocuk gelisimindeki arkadaslar 1 sene kres, 2 sene anaokulu sonra okul dedi. O zaman 7.5 yas oluyor. Cok gec bence. 5 te gitmisim benSeve seve deneriz
Ya ama çok küçük daha gitmese olmaz mı![]()
Ben altısını sana göndereyim mortimKız çok beğeniyorum.. almaya gidiyorum.. her seferinde 30 lira etmez diye almıyorumhayır me cimriyim ne tutumlu ama şu tabaklara kıyamadım ni türlü.. çünkü tek alsan olmaz en az 2 tane almak lazım..
Sen de öylesin hippomBen @Miu ile @Gulbe seker ile buluştumçok keyifli oluyor gerçekten.. ikiside birbirinden güzel ve tatlı
Düz kare tabak balım ya. O zamanlar çok değişik gelmişti kare oluşuHangi tabak bu hippo merak ettim
Benim kızım bu sene kreşe gidecek inşallah. Seneye anaokulu olacak o halde. Sonra ilkokul. Hala erken olmaz mı 6 yaşında oluyor. Ay ben çok şey oldum böyleCocuk gelisimindeki arkadaslar 1 sene kres, 2 sene anaokulu sonra okul dedi. O zaman 7.5 yas oluyor. Cok gec bence. 5 te gitmisim ben
Çok canım acıdı çeksene elini kırıcan mı belimibelki ben öyle seviyorum
TaammmmAdmine bak yaw ısırmalık
Kız git işine bak sen çizilcek şimdi üstünAnassa 475 mesaj birikmiş alt tarafı işten çıktım eve geldim yemek mutfak derken 500 e yakın sayfa maşallah canlar maşallah
Genelde on degerlendirme oluyor canim. Ay hesabini bilmiyorum hic. Fiziksel gelisimi uygun mu, cocuk hazir mi diye degerlendiriyorlar. O zaman gelsin, duruma gore bakarsinBenim kızım bu sene kreşe gidecek inşallah. Seneye anaokulu olacak o halde. Sonra ilkokul. Hala erken olmaz mı 6 yaşında oluyor. Ay ben çok şey oldum böyle
erkek üye yakalattım
sen demedin mi sert severim diyeÇok canım acıdı çeksene elini kırıcan mı belimi
Afferimerkek üye yakalattım
sohbet kısmında yeni üye olan da çıkıyo ya baktım irkek yazıyo profilindeNasıl nan
Kız git işine bak sen çizilcek şimdi üstün
Uuuuuuu beybisen demedin mi sert severim diye
Ay ben dertlendim bir kereGenelde on degerlendirme oluyor canim. Ay hesabini bilmiyorum hic. Fiziksel gelisimi uygun mu, cocuk hazir mi diye degerlendiriyorlar. O zaman gelsin, duruma gore bakarsin