Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Uzulme canisi. Ben seni uzecegini dusunmemistim. Kusura bakma. Maksadim ayni donemde yavrularimiz var, 2 seneleri var daha demekti.

Sen kuzunla evde kaliteli zaman gecirmeye calis canim. Resim&boyama yaptir, kitap oku, hikaye anlat/anlattir. Parka goturmeye calis guzel gunlerde. Yasitlariyla oynar. Okula gidince alisir yine, zorluk yasamaz. Kendine dert etme lutfen:kanka:

Kesinlikle katiliyorum. Basa gelmeden bilmiyor insan iste. İlettim ben senin mesajini. Uygulama kisminda bir gelisme saglarlarsa, tarifleri enistede deneriz:kanka:

Evet canim:kaalp:
Seve seve deneriz:)

Ya ama çok küçük daha gitmese olmaz mı :( :)

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Uzulme canisi. Ben seni uzecegini dusunmemistim. Kusura bakma. Maksadim ayni donemde yavrularimiz var, 2 seneleri var daha demekti.

Sen kuzunla evde kaliteli zaman gecirmeye calis canim. Resim&boyama yaptir, kitap oku, hikaye anlat/anlattir. Parka goturmeye calis guzel gunlerde. Yasitlariyla oynar. Okula gidince alisir yine, zorluk yasamaz. Kendine dert etme lutfen:kanka:

Kesinlikle katiliyorum. Basa gelmeden bilmiyor insan iste. İlettim ben senin mesajini. Uygulama kisminda bir gelisme saglarlarsa, tarifleri enistede deneriz:kanka:

Evet canim:kaalp:
Senin dediğine felan üzülmedim canım başka sana muhtaç biri daha olunca ayak uydurması zor oluyor bide dis cikariyoz huysuz dediğin aktiveleri hergun yapamasakta değişik şeyler yapmaya calisiyoz canım bakalım yakinimdaki kreş ile görüşüp arada gidip gelmeyi dusunuyom tanıdık yer kabul ederler inşallah

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Çok merak edilesi bir şey değil bence :bayik: Nick rengi aynı kalıyor ancak üzerinde çizik oluşuyor bir de forumda bazı bölümlere giremeyip cevap yazamıyor. Tabi banlanan üye yeniden üye olursa da diğer üyeliğiyle kader ortaklığı yapıyor
Valla daha çok merak ettim şimdi çzikli mizikli diyosun :165: bazı bölümler diyosun. Aayyy çok sevdim ben burayı :kalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar