Daha yazardım da bebek uyudu bende uyudumah tüm sayfayı doldurmuş zalım
kalk oryantal oynayalım kalk
neslihaaan
yakışıyor mu hiç?
hem de kızarmış balık
çok üzdün şuanda beni çok
Sen iyi bilirsin pantolona girmeyi
Gunaydın kızlar kızım 6.45 de uyandı sımdı uyuttum ve fırsat bulmusken kendımı yolucam rabbıme ısyan degıl de yahu hersey kadınlarda ya aman.barı agdayı erkekler yapsaydı ya coluk cocukla agda mı olur
neden acaba?Günaydın Hayırlı sabahlar canlar
Biraz artı geldim sabah
Geçmişi hallettim. Şimdi işe koyulayım . Bugün hurma süt yaparım, yarın misafir var rahatca yemek için
Cumadan itibaren düzenli spor var artık yeterdiyete de pazartesi tam anlamıyla geçerim 53 olucuuum
10 kilo daha verecem ne var ki yani
@Miu beni listeye alacan mı
yok ben dün senin fotonu gördüm kendimi rahat bıraktım ...
ay dır burada da paylaşayım
yapma geçmiş anda takıl sidoşşşşşşşşşşşşşşşGeçmiş yapmaktan iki çift laf edemiyorum.
Gece şarjımı bitirdi geçmiş illeti. Yatağa geçtim şarj takıp. Telefonu yere uçarken kablodan yakaladım.
Sabah uyandım yine geçmiş
Neyse günaydınlar herkese. Anneme gidicem dönüşte yine geçmiş yaparım muhtemelen. Harika çünkü
onu @eflalim anlatacak bize bencenasıl yoruluyo kızım onlarbi adam vardı titretiyodu onun gibi mi yapıyon işleri napıyon
pekiyapma şu kediye bunu yaaaevdeki boncuğum geliyo aklıma irkiliyorum
neden gelmiyorsun acaba halacığım
cumaya kadar inerdim nehir beni geçecek yoksa
O ZAMAN ömür boyu arabam olmazkuzum araba alınca iş bitmiyo kibenzin zart diye bitiyo.vergisi,bakımı,trafik cezası başa bela araba
kredi öderken bunlarda çıkacak iyice boğulursun.kendimden biliyorum daaa
iyi yazdım ama demiisteyince ne kadan da kibar bi bağyan
arsızlar gibi smi istediniz,en sevdiğim manyak smiyi bulamıyorum
göbek aldı başını gidiyeaaaaaaaaaaaahhhhmiu şekeri kes anam![]()
N
Minicik yağda kızarttım cnm ızgara gibi oldu merak etmede cnm için rahat olsun ekmek de yemedim içini ferah tut dur dünki menümü yazacagim
bilsek pantolon patlatmazdık hippoSen iyi bilirsin pantolona girmeyi
göbek aldı başını gidiyeaaaaaaaaaaaahhhh
bileklerime kadar acıyo
bilsek pantolon patlatmazdık hippo