yapma şu kediye bunu yaaa
Niçin yapıyorsun bunları Eflalim bende geleyimSarma saracam, börek çörek yapacam, pasta yapacam, evi temizliycem, yoo yooooo sakinim
kuzum araba alınca iş bitmiyo kinakit yok çok az yani bir yudum. ama çok istiyorum. Nakit birikmesini bekleyince daha birkaç yıl arabam olmayacak. Napacağım bilmiyorum desire : (
vay anasını nesli bravo valla.ben 15te kurdeleyi keserim@masumm cnm ben de biliyorsun geldiğimde ilk 15 hedef koymuştum o gitti bile şimdi tekrar bir 10 hedef koyuyorum daha da gitmez zaten diye düşünüyorum
Yarın misafirim var canım. Gel gell sende gelNiçin yapıyorsun bunları Eflalim bende geleyim
isteyince ne kadan da kibar bi bağyan@Admin selamlar admin bey,
biz bu topikteki grup olarak yazı rengi ve stilinin sabitlenebilmesini çok ama çok istiyoruz. Mümkün mü? lütfen olsun. Siteyi yavaşlatıyormuş galiba ama belki, de yavaşlatmaz. Olabilir belki. Neden olmasın ki. Burada 20-30 hatunu kıracağınıza bunu yaparsınız siz belki. Bence yaparsınız
e haydi kaju bak yeni başlangıçların tam zamanıBen de diyete başlasam eyi olacak sanki. Hatta sağlıklı bir hayata.
iğde sen başlamamış mıydınBeni de alsana yanına
sabah öğlen akşam gece olmak üzere dört öğün yiyorum dördü de karbon
ben de anlamadım hiçOhaaa miu 657 mesajı ne ara yazdı peehhh
İnatla okuyorumObsesif kompülsif bozukluk var olummm bende
illa ki okuyacağım .
keşke bende olsaydı yapardık ne güzelYatay kondisyon bisikleti. “Bisiklet yarisi yapalim mi?” diye soracak bir partner bulamadim kendime
Ay okumaya kalkarsam sabahı bulacak ben geldim 11.758 Adım ve 9km lemle
Kiminle birlikte arınsam
Ellerine sağlık harikasınYarın misafirim var canım. Gel gell sende gel