Floweroflife
Daimi Üye
Evet ilki olsa ona da razıyımAman bir yap birinciyi ikinciye daha sonra karar verirsin hele
Evet ilki olsa ona da razıyımAman bir yap birinciyi ikinciye daha sonra karar verirsin hele
Çok teşekkürlerAmin cnmm Rabbim hakkında hayırlısını gönlünün de geçenin hayırlısını versin insallah cnm amin çok aminnnnn
Adam neye hazır değil loo o mu doğuracak o mu bakacak ne günlere kaldıkAy içime su serptin aus..
Çok takmamaya çalışıyorum ama daha ilki için bile karar vermedik
Benim bey hazır değilmiş
Bu gidişle ilki ancak 40’da olacak sanırım
Bir de sorsanız 5 çocuk istiyor
Töbe töbee
Ay içime su serptin aus..
Benim bey hazır değilmiş
Töbe töbee
İşte şartlarımız en iyi olsunmuş.. yaw hiç en iyi olmayacak ki şartlar.. ama kafasına taktı, ben de zorlayamam sonuçta büyük bir sorumluluk..Adam neye hazır değil loo o mu doğuracak o mu bakacak ne günlere kaldık
Bende 2 yeter düşüncesindeyim bakalımAhada ben yeter 2 tane diyorum işte şimcik
Evet gelmiş sanki sizin zamaninizB
Benim kız 3.5 yaşında şu an her gördüğü bebek için anne biz de böyle bebek alalım ben kardeş ıstiyorum diyor
Kardeş muhabbeti bebekleri ile de dönüyor evde
Her gördüğü bebek giysileri bebek oyuncakları için aaa bak annecim kardeşim olunca alalım diyor sürekli bir kardeş muhabbeti var hadi hayırlısı diyorum ben de cnmm zamanı geliyor sanırım bize de
Henüz bekliyorum cnmBende 2 yeter düşüncesindeyim bakalım
3.cu belki 2.ci 10 yaşına falan gelince olur
Şuan yaşım daha yeni 21
2.ci 24tte olsa 3.ye vakit var
10 sene sonra 34tte biri dha
Tabi hepsi nasip kısmet plan proje yapiyozda nasip nekadrsa okadar
Evet gelmiş sanki sizin zamaniniz
Calismalara basladnzmi daha bekliyomsunuz?
Niye hazır değil kızAy içime su serptin aus..
Benim bey hazır değilmiş
Töbe töbee
İnşaAllah bakalım hayırlı vakitte olsunHenüz bekliyorum cnm
Şu düğün bi gelsin geçsin az daha kilo verim cnm dr giderim bu arada bakalım ne diyecek
Niye hazır değil kızvücudu bozulur diye mi korkuyo senin adam
Komik olanı biz o çocuk istiyor diye evlendik.. zaten 8 senedir beraberdik.. şimdi şartlar iyileşsin şartlar iyileşsin deyip duruyor..zorlamıyorum ben de..
hep 5 isteerler zaten
takma hiç , cidden bak . ama ilki için kararı ertelemeyin artık ... bizde 4 sene adını anmamıştık evlenince.. ha lafa gelince bizimki de 5 diyordu o ayrıhoş şimdi de 3 diyor
Niye hazır değil kızvücudu bozulur diye mi korkuyo senin adam
Heeee kilo almaktan korkuyor sanırımNiye hazır değil kızvücudu bozulur diye mi korkuyo senin adam
Yavrum sen herifin keyfini kararını beklersen ohooHeeee kilo almaktan korkuyor sanırım
İşte en iyi şartları verelimmiş
Restoranı satalımmış
Daha büyük bir eve geçelimmiş
Yeni bir iş kuralımmış
Eh ben zaten 50 olurum o zamana kadar
Game over
Ulan Bonusa duygusal koala dedik senin paylaştığına bak gülbe oldu mu şimdi bu
Olmaz kız olur mu öyle hiçYavrum sen herifin keyfini kararını beklersen ohoo
Korunuyosan eğer bırak, akışına sal gitsin hamile kaldın mı zaten mecbur ses çıkaramicak. Türk kadını herifine hee der ama gene bildiğini okur doğur kız bakma sen ona
Anam kim dedi ben yapmadım ben duymadımUlan Bonusa duygusal koala dedik senin paylaştığına bak gülbe oldu mu şimdi bu