Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Valla benim tartının da kalibrasyonu bozuk diye çok korkuyorm.
Aynaya bakıyorm şiş şişim
Yediklerime bakıyorm gayet sağlıksz karbonlu
Tartıya bakıyorm 2ileri 3 geri.
Su tarttm ama doğru 5kg dedi.
Gözlerim mi bozuldu yoksa aynada kendimi geniş görüyorm
Kaju bana kalibrasyon deme.. bazıları o bozulunca 14 kilo verdi sanmış ta aynadan da anlamamış :teyzos:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
dün gece geldiğim yerde bıraktım ... aklımda kalanlar benden başka rıff cohen dinleyen varmış ki çoook severim ... ki bu @Bonus muşşş kulağıma şarkılar fısıldayan koalam :kalp: veeee ağzını burnunu severken kıracağım mc dombili iğdem miş -kop

@koza99 geçmişinden ergenlik yıllarım diye bahsetmiş :heyecan::heyecan:

@hippotalamus :bayik: inatla kilomu sormuş ki ausa kilo soran daş olur :heyecan:

kelimelik konuşulmuş , bende oynarım aynı nickle bilesiniz :huri:

başka .... iki kişinin doğum günü idi , isimleri unuttum ama mutlu yaşlar:kaalp:

bi arada fazlaca kırılıp teşekkür etmekten bi üst levela geçip admine yürümüşsünüz hanimishanimishanimis:kriz::kriz:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
dün gece geldiğim yerde bıraktım ... aklımda kalanlar benden başka rıff cohen dinleyen varmış ki çoook severim ... ki bu @Bonus muşşş kulağıma şarkılar fısıldayan koalam :kalp: veeee ağzını burnunu severken kıracağım mc dombili iğdem miş -kop

@koza99 geçmişinden ergenlik yıllarım diye bahsetmiş :heyecan::heyecan:

@hippotalamus :bayik: inatla kilomu sormuş ki aysa kilo soran daş olur :heyecan:

kelimelik konuşulmuş , bende oynarım aynı nickle bilesiniz :huri:

başka .... iki kişinin doğum günü idi , isimleri unuttum ama mutlu yaşlar:kaalp:

bi arada fazlaca kırılıp teşekkür etmekten bi üst levela geçip admine yürümüşsünüz hanimishanimishanimis:kriz::kriz:

Ne özlemişiz beee şu yazıları
Ne ulan bu kelimelik telefon alayım bende indircem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar