Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
enişteye bizdende hürmetler o zaman :lafdinle::cevapver::kavga:
Çok pişman şimdi ama.is işten geçti tabi yine olan bana oldu oğlum yürümekten yana sıkıntı çıkarmıyor fakat bebek arabasını dağa yukarı sürmek nefes kesiyor yeminle
inerken de full dikkat inmem lazım Allah korusun elimden bı çıksa bebek arabası ana caddede anca durur dimdik resmen daga tırmanıyorum:cirla::ates:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
röntledin yani bizi:165::165::165::165:
bileydim erötük şeyler giyerdimhanimishanimishanimis

giyinmediğin zamanları biliyorum mesela :heyecan::heyecan:

dişin nasıl oldu? az bi farkla kaçırdım seni bu sefer yaa :cirla:

:kaalp::kaalp::kaalp: dün son kontrol vardı , toparlanıyor begümüm . sünnetten sonra ımplant başlayacak bi fasıl .

artık bi ayağın burda senin:öpücük:

Artık kilomla gündeme gelmek istemiyorum aus :seviyor: yanaklarımı gördün mü :kriz:

sıktım bile:165:

ahahahahah he la üsütmüzü başımızı yırtacaz şimdi aus sahaneye çıktı :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::süper::süper::süper:

pul payetimle hemde hanimishanimishanimishanimishanimis

ama şurda egleniyodummm ben yaaaaaaa:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla: bugün aus geldi menü yok menü ausssssssssssssssssss

Asıl menü artık var :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Canım diğer yerde ben 7.takıma gelmeden önce temizlik topigi vardı ordaydım, @NAVLEE nin annesi oluyor @mügü , navle ordan arkadaşım sizden daha önce vardı :) hatta bdv de bir temizlik konusu vardı ben @Ausencia_ yı ordan tanıdım bizim topige davet ettim. Kilo vermeye karar verince önce 9.takıma gittim ama yok muhabbet sarmadı gözüm 7.takım da, o zaman kuralları bilmiyorum hiç listesiz de devam edilse olurmuş yani, ausa beni listeye al da geleyim demiştim yok demişti, çok üzülmüştüm. Sonra kuralları anladım 9.takıma veda edip geldim 7.takıma. İyi ki gelmişim sizi buldum.
Böyle yani tanışıklığımız

La ne cins bi kadınmışım ... seni listeye almamışım :kriz: çok özledim beee onu bunu boş verde :mavis:

İnanırım.

Bi insan ne kadar özlenirse o kadar özledim.

Aylar var aylar...

Gözüme toz kaçtı heralde

eeeee kabul et özlenmeyecek hatun değilim hanimis

Özelden yazarım bahsettiği konuyu :)

:mavis::mavis:

maliyle verirsin kiloları kaptanım :zipla:

maliyle vermek :heyecan:

Emzirirken 5 kilo alan aussss gördüm aynı ben :cirla::cirla::cirla::cirla::cirla::cirla::cirla::cirla:

şişşşt sessiz :hııh:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
@Bonus

binis.jpg

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
behlül kaçar :bengeldim:
oğluma bugün hesap numarası açtırcam,açtırınca burda yazarım :165::kriz:
18 ini doldurmadığı için annenle gel demişler:ninni:,velisi olarak bi el atayım duruma
daha çok minnak benim oğlum nasıl ayrılcam ben ondan:mendil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar