Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Anne koktun muKorktum
Anne koktun muKorktum
İşte wayt erken başlatınca o sıkıntı oluyor bizim 1 ayda tamamen bitti herşey çok şükürBenim.oglumda 22 aylıkken başladı 45 aylıktan komple bitirdi eğer çocuk hazırsa önemli olan o yani perde arkasına saklanmak gibi rahatsızlığını belli ediyorsa yavaştan başla zaten anlardın hazır mı değil mi
Kremi tam olarak nerde kullanıyorsunuz hallediyorsunuz masum hanım anlamadım
iyi lan
Heee bana kaldı zoruna mı gitti
Çalış Allah zihin açıklığı versin löpetim
Siteyi yeniden ifşa ediyorlardıAhaaaa benim sopa gelmiş
Ya nerde olcakYan odada mı
ahuahuahau ay neye koptum buranın yan odası da var![]()
![]()
Boşasın tabi erkeklerin parasızlık psikolojisi hiç çekilmiyo ben olsam ben de boşardım da seviyom işte gıyamıyomAElasis yaaaa
Seninkiler de büyük sanirkm
Benimkiler 10 yaş ve artık fark ediyorlar
Ama krem mirem bi şekilde hallediyoruz
Canım begüşum hoşgeldin
Hiç vefa yok biz ödüyoruz borçları
Onlar bosuyar
Hosbulduk canım
Duble türk seni hatırlatıyor
Hemen anlıyorlar zaten
Ben şuan 1.5 lt içtim sanirkm
Berna ya bu nasıl yoğunluk
Hep yoğunsun cnm kolay gelsin
Kaçıncı baskı kahvede ahahah
Berna çocuk bence hazır
Deneyebilirsin
Çocuk hazır olmasa hiç uğraşma derdim
45 aylık ne ya 25 aylık demek istedi orada vaytİşte wayt erken başlatınca o sıkıntı oluyor bizim 1 ayda tamamen bitti herşey çok şükür
Banuuuuuuusende gelmişsin
Kocamın doğum günüydü canım ben ona sürpriz pasta yaptım o bana çiçek almışgeçmişi silip yeniden bir şans verdik de biz
Oyy geldim canım benim sende hoşgeldin biz dün gelmiştikBegüş bugün gelecek işlerini yoluna koymaya çalışıyor
Hazir pasamiz, bekleme hic kuzum. Birkac aya alisir zaten. MasallahYa tecrubeli analar ne dicem benim oglan bayadir kaka yaptigini fln belli edoyosu yapinca rahatsiz oluyodu bu sabah kendi kendine gelince söyledi anne kaka diye ama hiçbir hazirlik yoktu goturmedim tuvalete.daha 22 aylik ol,adi ne yapsam baslasam mi bilemedim.ben 2.5 yasi beklemeyi düşünüyordum acikcasi onumuzdeki yazi.ama boyle olursa 2 yasi gecmeden baslayim diyorum.
Kafein icerir canisi. 1 fincandan fazla icmeKızlar acele cevap verirmisiniz malum emziriyorum ya demleme Yeşilçay icebilirmiyimki günde 1 defa ona göre aktardan alacam eve gitmeden