MaLii
Kasabın Karısı
bilirim tabiki gol bizim işimizÇok iyi bilir gibisin gol nasıl olur
bilirim tabiki gol bizim işimizÇok iyi bilir gibisin gol nasıl olur
aynı ben
şişko begüş
Bitiremiyorum kitamam içcem kahve içmekten hiçbişe içemedim![]()
Ay çocuk gibiyimMelek çıldırıyorduuuu
Kuzu 2.5 yaş ideal sonra sağda solda kaçırması bitmiyor canımYa tecrubeli analar ne dicem benim oglan bayadir kaka yaptigini fln belli edoyosu yapinca rahatsiz oluyodu bu sabah kendi kendine gelince söyledi anne kaka diye ama hiçbir hazirlik yoktu goturmedim tuvalete.daha 22 aylik ol,adi ne yapsam baslasam mi bilemedim.ben 2.5 yasi beklemeyi düşünüyordum acikcasi onumuzdeki yazi.ama boyle olursa 2 yasi gecmeden baslayim diyorum.
biz her halükarda açardık o kurdeleyi
babanın sırtı tutulmuş krem sürücem işe yarıyo
banuuu hoşgeldin:cicek:
evlilikler borçlar büyüyünce bitiyoünlüler işte
@masumm hoş geldin canım
Duble türk seni hatırlatıyorsu içmeye devam
şimdi de duble sade türk kahvemi söyleyeyim missssssssssssssssssssssss
şimdi mimu düşünsün
Ekli dosyayı görüntüle 22912
Kız eşim bile anladı sen kilo mi aldın dedi
Su içmeyi unuttum yine
Gideyim de yarım lt dikeyim kafaya
KIZLAR 1 lt su içilmiş olmalı en az şu saate
Hay cenenize ne desem bilmem ki.yarin butin evraklari istedi idare bu aksam hepsini halletnem lazim yarin yatili misafirim de geliyo okuldan sonra bebek gormeye gidilecekmis ben gidemem heralde bu yogunukla
ben öğle arasına yavaştan
hızlıca yemek yiyip ki bana hiç uygun değil menü
sonra yürüyüşe kahveciye azcık kitap okumaca
dönerken türk kahvesi almaca
falan filan inter milan Ekli dosyayı görüntüle 23194 Ekli dosyayı görüntüle 23194 Ekli dosyayı görüntüle 23194 Ekli dosyayı görüntüle 23194 Ekli dosyayı görüntüle 23194 Ekli dosyayı görüntüle 23194
Ya tecrubeli analar ne dicem benim oglan bayadir kaka yaptigini fln belli edoyosu yapinca rahatsiz oluyodu bu sabah kendi kendine gelince söyledi anne kaka diye ama hiçbir hazirlik yoktu goturmedim tuvalete.daha 22 aylik ol,adi ne yapsam baslasam mi bilemedim.ben 2.5 yasi beklemeyi düşünüyordum acikcasi onumuzdeki yazi.ama boyle olursa 2 yasi gecmeden baslayim diyorum.
Olmaz içemezsin Rezene al iç ıhlamur içKızlar acele cevap verirmisiniz malum emziriyorum ya demleme Yeşilçay icebilirmiyimki günde 1 defa ona göre aktardan alacam eve gitmeden