evet burası çok guzel
evet burası çok guzel
Kozam söylemezsen tanıyamazdım ya gıııSelaaaaaaam :cicek: Eski nickim de Koza16 da sifre sorununu cözemedim
Ben de yeni hesap açtım...
Artık Koza99 um
Gerçi Koza'dan tanırsınız ama yine de yazayım
Çakılım çok özlemişim hoşgeldinYaaa sizi okurken durağımi kaçırdım inanamıyorum
Mimum hoşgeldinSünnet bi bitsin de sopasından tuttuğum gibi canım ausum
Hoşgeldin canım insan durur mu hiç bu gruptan ayrıSlm kızlar ben de geldm sızı cok sevıyorm yaa valla. okumayı ozlemısım bıtmıyo hıc mesajlar. cok sevındm bulustugumuza cok hos bır sekılde morarmısız heehhh
A
3 günlük dünyada bırakın insanlar ne yiyolarsa yesinler
İşin gücün yemekBonus haklı
Dağılın
Canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı,mutlu nice yaşlara inşallahDogum gunu hediyesi icin tesekkur ederim
Hos geldin
Eflalim eşinin doğum günü kutlu olsun beraber mutlu seneleriniz olsun inşallahKızlar hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz
Ahah@nk83 ben doğum tarihini nasıl becerdiysem yanlış yazdım.. birden 40 yaşında oldum.. onu düzeltebilir miyiz??
Bence harika olmuş ellerine emeğine sağlıkEkli dosyayı görüntüle 22901 Ekli dosyayı görüntüle 22902
Pastanın şekline bakmayın çocuklar elimi ayağıma dolandırdı bıdı bıdıson yediğim cıs
uzun süre cıs yok acil kilo verme planı
çenesi düşükler
sen kiptin dimiyin bini dersen herkes diyeti bırakır tabiYok tabi
ay daha hiç içmedim1.5 LT su bitmek üzere...
Yok artık onlar mutlu değiller miydidemet akalın ve kocası bugün boşanıyormuş mahkemeleri varmış
aman kocacığına da kıyamazmışYaw ondan değil
Dün alerji ilacı içtim uyumadan önce beni resmen nakavt etti
Sabah telefon bızırtılarıyla uyandım beeele garip bir pozisyonda uyuya kalmışım
Uyanınca boynum Tutuk kaldım
Az kaldı tatile gitçeeemm ben
:cicek:
Yok artık onlar mutlu değiller miydi
eneee niye çok mutlu görünüyolardı oysakidemet akalın ve kocası bugün boşanıyormuş mahkemeleri varmış
ohaa gittimi canım evbugünmüş mahkeme dün evlerine haciz geldi ya :/ ay aşka olan inancım sarsıldı.![]()
ayyy ne ayıp valla herkese rezil oldumDün otobüste aradığında çok güldüm
banuuu hoşgeldin:cicek:Oooo o ne güzel haberler bunlar efo
Evet cnm geldim
Aus herkes uyuyor bir drink
kambersiz düğün olur mugeldi miiii , burda mıııı drinkçi
Nasıl yıldırım hızıyla boşanmadır bubugünmüş mahkeme dün evlerine haciz geldi ya :/ ay aşka olan inancım sarsıldı.![]()