MaLii
Kasabın Karısı
şemşiyeli kız güzelmişHangisiiii???? At dahami iyi sankiEkli dosyayı görüntüle 22875 Ekli dosyayı görüntüle 22876 Ekli dosyayı görüntüle 22877 Ekli dosyayı görüntüle 22878
şemşiyeli kız güzelmişHangisiiii???? At dahami iyi sankiEkli dosyayı görüntüle 22875 Ekli dosyayı görüntüle 22876 Ekli dosyayı görüntüle 22877 Ekli dosyayı görüntüle 22878
3 temmuz 1989
Teşekkür ederim ♡♡♡
güzel bu güzel değişme
Hangisişemşiyeli kız güzelmiş
Kim kıskandı ki (dil çıkaran kıskanç smiley)Ben de kıl yok
Gelmelii geleceekAusta o kadar şey değil heralde gelir yani
Ya uykusuzluktan geberiyorum ama okuyorum daha
İyi ki varsınız iyi ki burda tekrar açtık ne güzel oldu yaw hepinize iki kaşınizin ortesinden öpürem
Kuzu h3 k3 lere dikkat etİlk kez oynuyorum bugün daha yaaa
Öyle büyük puanlar nasıl alınıyor lan söyle çabık
Miusm hangisiiii @Miu ???Hangisiiii???? At dahami iyi sanki profileEkli dosyayı görüntüle 22875 Ekli dosyayı görüntüle 22876 Ekli dosyayı görüntüle 22877 Ekli dosyayı görüntüle 22878
HeeeeeeeeeeeeKim kıskandı ki (dil çıkaran kıskanç smiley)
Gelmelii geleceek
Azıcık analığını bilsin artık yetti garip canımıza
Kuzu h3 k3 lere dikkat et
Harfin katı
Kelşmenin katı
Oralara denk getir kelimelerini ve büyğk puanlı harflerini
Bemim de oralara yazmama müsade etmemeye çalış
Gel sarılalım kaderdaşımAyıptır söylemesi brn dün gece Burger king’le bozdum
Hiç de yemem aslında
Kuzu en alttaki yani şuanki çok güzelHangisiiii???? At dahami iyi sanki profileEkli dosyayı görüntüle 22875 Ekli dosyayı görüntüle 22876 Ekli dosyayı görüntüle 22877 Ekli dosyayı görüntüle 22878
Tamam balımmGel sarılalım kaderdaşım
Kuzu en alttaki yani şuanki çok güzel
En sağdan yavaş yavaş git balımYarin okula arabayla gitcem yine ayni yerden ayni arkadasi alcam son olaydan sonra tirsinden yaa.Kendimi geciyorum kiz hamile ondan korkuyom benle gelme de diyemiyom.Esime ben gitmesem mi arabayla fln dedim o da anladi sanirim korktugumu uzerine gideyim bi daha araba kullanamam diye yok yok git cocukla nasi gidecen baska diyip duruyo.
Ay evet nasıl nasıl seviniyorumAyyy canım sımayıllar
nede güzel çoğalıyolar
Şair burda Nevo akşama gelirim demişti ama bilemiyorum demek istiyorNe dedim gız
YaaaaKızlar bu arada ben size yazmadım benim telefonum bozuldu ekran gelmiyo
Şuan annemin telefondan giriyorum siteye
Telefonu yaptırmak istemiyorum çünkü yenisini almak istiyorum onun içinde biraz beklemem lazım şuan intermetsiz telefon kullanıyorum
Ankara'ya gidince telefon alana kadar gelemicemm(((((((