Bura çok terbiyesizken niyebetiket yapıyon kız@nk83 ben doğum tarihini nasıl becerdiysem yanlış yazdım.. birden 40 yaşında oldum.. onu düzeltebilir miyiz??

Bura çok terbiyesizken niyebetiket yapıyon kız@nk83 ben doğum tarihini nasıl becerdiysem yanlış yazdım.. birden 40 yaşında oldum.. onu düzeltebilir miyiz??
Kelimelik mi la?İlk kez oynuyorum bugün daha yaaa
Öyle büyük puanlar nasıl alınıyor lan söyle çabık
Hayır 20lerinde çıtırım ben
Sus sen 40 sin zaten
Sus kızz tevolyBura çok terbiyesizken niyebetiket yapıyon kız
@hippotalamus bende 14 yas olmusum heyy gıdı gunler ne ara eskıye gıttık oyle sende gelecege ucmussun.yınetıcıye mesaj atıcakmıssın canm ınlar degıstırecekmıs ama benm uykum geldı yarın ugrasırım artık
Ayıptır söylemesi brn dün gece Burger king’le bozdumÇok bozmadık ya accuk
Nasıl üyelik aldıysak panikle@hippotalamus bende 14 yas olmusum heyy gıdı gunler ne ara eskıye gıttık oyle sende gelecege ucmussun.yınetıcıye mesaj atıcakmıssın canm ınlar degıstırecekmıs ama benm uykum geldı yarın ugrasırım artık
@nk83 ben doğum tarihini nasıl becerdiysem yanlış yazdım.. birden 40 yaşında oldum.. onu düzeltebilir miyiz??
Oynayayım. Ekleyeyim de yarın şeedelim. Ama sen beni yenmeyeceksin baştan anlaşalımKelimelik mi la?
O miu bana kaç kere yenildi
Benim kullanıcı adım da mavi987
Benle de oyna
aha aşağıda ya da yukardabu miu çok terbiyesiz. site yönetimini göreve çağırıyorum
bence alışıklardırSite yönetimi bunlar kim böyle diyodur cümbür cömaat geldiler
Yaw çkış bacım metroda yazdım alıntı yapmayı becerememiştim
3 temmuz 1989Doğrusunu yazarsanız değiştireyim
güzel bu güzel değişmeYada bu resim dahami iyiki