Krakerin yanında yeşil çay içiyorum inşallah eritir
Merhaba, çok tatlısınız. Her daim kahveye beklerizTamamdır! Diyet bahane sohbet şahane konusunda anlaştık diyorum o zamanKeyifli sohbetler sizlere bir durum olduğunda bana profilimden ya da özelden ulaşabilirsiniz sitede oldukça yardımcı olurum
Olleeyyyykızlar smileyler çoğalmış
İyi geceler kuzuummmiyi geceler kırmızılım gadınım
Beter olBoş kutuyu bırakmışlar miu düşün hayal kırıklığımı
Bizi hep ihmal etBi suru tutanak isim var asiri asiri da uykum var mal mal bilgisayara bakiyom
Hatırlamıyorum sarhoşmuştum bengeçen de seni aradı sanki o zaman sapık demedin
Yaaa evet oley beeekızlar smileyler çoğalmış
Kolay gelsin kuzumÖptüm kaçtım şirket evraklarıyla bogusuyorum sonra duş alacağım eşim gelir ona yemek hazırlama kaldır kahve yap bittim
Sen kurşun dokturdun muydu bacimNapiisiz?
Yaw 10 dakika içinde hayatın tokatını yedik gitti
Restoranın tavanı çöktü, elim bir kolu ona gitti, bir baktı arabayı yanlış yere park etti diye kilitlemişler, çekici çağırırken varmış da kurtarmış arabayı, tam ona ah vah derken gösterin mutfağını su bastı boru tıkanmış
Hepsi 10 dadikada oldu
Haahhaa
Ya üstümüzdeki bu lanet geçsin artık ya
Haha
O kadan yani vampir dizisine kadan vay beee ben bile izlemedim dizisini
Gelmiş iki gözümün çapağı
Kafan yerinde mi
Evde misin
Nerdesin
La yirim hele o profil pikçırınla iyice yirim
Bu smi çok komik yaa manyak tam benlikSite yönetimi bunlar kim böyle diyodur cümbür cömaat geldiler
Igdeeeeee sana telefon alacaaammm watsappli ellemeli okşamalıfööööööööööööööööööööööööööööööt
Heeeeh tam diyecektim ki buldun şarkı arkadaşını diye (buraya teipli söiley gelevek yok hala oŞebo kesmiyor bu kadına takıldım.
Fransızcayı bi ondan dinliyoğum.
Ağırdır herkeş dinleyemez miu falan.
Bi sen bi ben
Igdeeeeee sana telefon alacaaammm watsappli ellemeli okşamalı
benim olduğum heryerde var bebeğimBurada da yan oda varmi