MaLii
Kasabın Karısı
çok teşekkür ederiz:cicek:Tamamdır! Diyet bahane sohbet şahane konusunda anlaştık diyorum o zamanKeyifli sohbetler sizlere bir durum olduğunda bana profilimden ya da özelden ulaşabilirsiniz sitede oldukça yardımcı olurum
çok teşekkür ederiz:cicek:Tamamdır! Diyet bahane sohbet şahane konusunda anlaştık diyorum o zamanKeyifli sohbetler sizlere bir durum olduğunda bana profilimden ya da özelden ulaşabilirsiniz sitede oldukça yardımcı olurum
Teşekkür ederiiizz sohbete de bekleriiizzzTamamdır! Diyet bahane sohbet şahane konusunda anlaştık diyorum o zamanKeyifli sohbetler sizlere bir durum olduğunda bana profilimden ya da özelden ulaşabilirsiniz sitede oldukça yardımcı olurum
Aaa sen yeter ki iste döverim hemenVaytıımmm dayağını bilem özlemişim beeeeeehhhh
Çeke çeke kafa yaptım en misindendomestos çek iyi gelir
Zalıııımmmmm hemen sopayı indirip vicdansızAaa sen yeter ki iste döverim hemen
Sopa diyince akan sular dururZalıııımmmmm hemen sopayı indirip vicdansız
Merhaba hoşbuldukMerhabalar! Aramıza hoşgeldiniz :cicek:
Nick değiştirme isteği olmuş sanırım bu konuda yardımcı olabilirim
Bana özelden hangi nicki kullanmak istediğinizi yazarsanız hazır buradayken değişimi yapabilirim
Merhaba hoşbulduk
Nick değiştirme isteği bana ait.
Nasıl değiştirebilirim?
Hemen burada olacağınızı tahmin etmemiştimMerhabalarKullanmak istediğiniz nicki yazarsanız ben değiştirebilirim
Madımak yemeği yoğurtlu çorba yaptım gel yiyelimBiriniz bı kahve yapımda içelim.yaaa
Ben yapayım sana benim de içesm varBiriniz bı kahve yapımda içelim.yaaa
bana da lazım bana da yap kuzu elin değmişkeneBiriniz bı kahve yapımda içelim.yaaa
Kız bu neeee. Geçmiş olsnNapiisiz?
Yaw 10 dakika içinde hayatın tokatını yedik gitti
Restoranın tavanı çöktü, elim bir kolu ona gitti, bir baktı arabayı yanlış yere park etti diye kilitlemişler, çekici çağırırken varmış da kurtarmış arabayı, tam ona ah vah derken gösterin mutfağını su bastı boru tıkanmış
Hepsi 10 dadikada oldu
Haahhaa
Ya üstümüzdeki bu lanet geçsin artık ya
Napiisiz?
Yaw 10 dakika içinde hayatın tokatını yedik gitti
Restoranın tavanı çöktü, elim bir kolu ona gitti, bir baktı arabayı yanlış yere park etti diye kilitlemişler, çekici çağırırken varmış da kurtarmış arabayı, tam ona ah vah derken gösterin mutfağını su bastı boru tıkanmış
Hepsi 10 dadikada oldu
Haahhaa
Ya üstümüzdeki bu lanet geçsin artık ya