Floweroflife
Daimi Üye
Çakıl kaldı 
Teşekkür ederiz ilgilendiğiniz için çok incesinizTeşekkür ederim çok naziksinizSite sahibimiz erkek ancak burada daha çok ben bulunuyorum ama herhangi bir istekti ne bileyim bir nick değişimi talebiydi falan çikolataya hayır demem :canevindenvurulançikolatasevernksmilisi:
Çikilat var ama bitterTeşekkür ederim çok naziksinizSite sahibimiz erkek ancak burada daha çok ben bulunuyorum ama herhangi bir istekti ne bileyim bir nick değişimi talebiydi falan çikolataya hayır demem :canevindenvurulançikolatasevernksmilisi:
Kesinlikle..
Biz belli ücret ödemip bir üst üyelik var mı gibisimden sorduk aslında? Pro üyelik gibi. O zaman belki yazı stilimiz sabitleşir ismimiz kırmızı olur diye. Ya da başkaca bir renk. Yok sanırım. Sağlık olsun
@nk83 hanımefendisiniz değil mi? Erkek değilsiniz?
ya burda kıskanan smiley yokTamamdır teşekkürler :cicek:
Yoğurt ye eve gidince özgecim. Kaçta çıkacaksın? Bugün beni de yordu iş. Eve gidip uyuma hayalim var şuan sadece.Ay ben halaaa işteyim ölecem yorgunluktan Bi de müşteri çocuğunu getirmişti Bi de Bi yoğundum kız kafamda bıt Bıt Bıt abla abla abla yedi ömrümü yediöldüm resmen yorgunluktan geberiyorum yemek te yiyemem artık
olsun huzur var böcüğümEvet
Kıskanan
Trip ataan
Kızan
Söiley yok çok eksik hissettim kendimi