Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308

Meraklandırıp üzülüyorum bende bumuydu :sopa:

Hiç inanmıyorum ben o zırvalığa
Ben de inanmıyorum fekat bir insan neden her ay her ay kanar arkadaş... Şunu Senede bir 2 hafta yapsaydık. O 2 hafta evden çıkmasaydık sonra bir yıl kafalar rahat olsaydı

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
yalan söyleme :oklava: oynamam ben çok saçma demişsin :oklava: uyuşmadığımız tek yönümüz :gıdık:
düğünlerde asla oynamam
evde açar oynarım ama bayılırım
saçma sapan oynamalar benim işim :eek:

ahahah ben burdayken yiyo benimkiler.demek 2-3 gün kaybolsam,ortak dinazora gircekler :heyecan:
onlara bol bol sopa yedir sen elaaaa:heyecan:

hee geldi.
Napayım miu? Aha bak aramış akşama ne yemek yapayım sütlaç yapayım mı tatlı niyetine diyor. Len zorla kendini aldıracak bana bu çocuk:165:

sütlaç yapıyor tatlı diyor
diyette olduğunu biliyor
bile bile o seçenekleri söylüyor, aklına sokuyor
seni düşünmüyor, senin önemsediklerini umursamıyor
bencilin teki
boşan.

:165:

halay.jpg

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
düğünlerde asla oynamam

diyette olduğunu biliyor
bencilin teki
boşan.

Ekli dosyayı görüntüle 24043
Kime diyorum :aglama:

igdedali

Tepki
19.308
düğünlerde asla oynamam

diyette olduğunu biliyor
bencilin teki
boşan.

Ekli dosyayı görüntüle 24043
Bilmiyor ki
Daha o kadarını anlatamadım. Seni atlatamadı daha:kriz:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ben de inanmıyorum fekat bir insan neden her ay her ay kanar arkadaş... Şunu Senede bir 2 hafta yapsaydık. O 2 hafta evden çıkmasaydık sonra bir yıl kafalar rahat olsaydı
Köpeklerin öyle..
Bizim kızın regl zamanı, 2 haftadır triplerde
:kopkop:
O bile pms sendromu yaşıyor
:heyecan:
Neyse ki 6 ay rahat ola ak bundan sonra

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993

Daha iyi fikirlerim olmuştu.
Hele kesin çocuk yapmayacaklar yada hakkını doldurmuş olanlar için kesin çözüm lazım.

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:
çok yakındır
Böyle tertemiz delirecem:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Kim kimin kaynıymış:165:

o değil de ben seni hala göremedimmmmmm

Bİ BU EKSİKTİ

NERDEN ÇIKTINIZ AKRABA NERDEN :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
:ates:

Öyle demiş.. özler ama.. gelir sırnaşır.. dön de bak şimdi o itelediğin miu ya diyeceğim ona yeri gelince :neee:

:lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:GİT BAŞIMDAN:lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

aşk tesadüfleri seviyor biz de şok olduk ufak bir fotoğraf yakalaması yaptım aaaalar şooooklar derken :D

igdedali

Tepki
19.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar