Gel ist a ben de kalrsn. Pattis kızartrm snaavay vay vayyyyyyyyyyy tam keyif heee taaaam
kıskandım azcık birazcık
Gel ist a ben de kalrsn. Pattis kızartrm snaavay vay vayyyyyyyyyyy tam keyif heee taaaam
kıskandım azcık birazcık
Çılgın miubeni yoldan çıkarmaya çalışıyor ece.. ama ben gelmiyorum onun oyunlarına
çizgimi asla bozamam
Daha sabah duj aldım. İğde kokuyorum bi kere
Allahııım bu işin sonu nolacakalıntılar garip bir hal alıyordu
@begüm75 nereyi kazandı senin oğlan
Anaa ben bunu nası sormadım
Gel beraber ağlaşalım ben de ufak bacımı Eskişehir'e gönderdim.
Bugün aradı çok yalnız hissediyorum kendimi filan diyor. Kızı neşelendirdim ama kapattıktan sonra yarım saat ağladım

Anaam herkes birbirini yoldan çıkarıyoGel ist a ben de kalrsn. Pattis kızartrm snaa
alıntı yapmaya korktum cevaplayınca nasıl bir hal alacak acabaDaha sabah duj aldım. İğde kokuyorum bi kere
Allahııım bu işin sonu nolacak
ya ben alışkınım minik telefon. Yeri geliyor afedersin sutyenin arasına sıkıştırıyorum
İlk günler zor oluyor be miu. Hele bi de bu çok kıymetli. Diğeri tokattaydı ya aklım kalmıyordu. Her haftasonu ben gittim o geldi...çok duygusalsın, keşke ölü taklidi yapsan
Ekli dosyayı görüntüle 23982alıntı yapmaya korktum cevaplayınca nasıl bir hal alacak acaba
kız ide sendede ne fikirler var tövbeler olsun,o kadan mı minik telefonun
BANA 1.30 SAAT ESKİŞEHİR.. GİDEYİM BEN. yoklayayım 2 haftada bir. üzülme sen
Kabul saatine denk gelecek şimdi
Bu kadar mı yaaa
Hızlı tren var ya 4 saate burdasnay açım zaten kajuuu
pijamalarımızı giyer tüm akşam sohbet muhabbet yemek içmek
2 iştahlı , yemeyi seven insan
ayyyyyyyyyyyy
arabam olaydı gelirdim
Bende kızçok özledim seniiiiiiiiiiii!
çocuklar ne yapıyorlar senin?

Ahahhaa aslında hepimiz yoldan çıkığız zorunlan yola geliyorz buradaAnaam herkes birbirini yoldan çıkarıyo