igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
5 ortalı 12 tlKAÇ PARA LAN BİR DEFTER?
Ama bana ortasız olsun zaten her sayfaya seni yaziciğim

5 ortalı 12 tlKAÇ PARA LAN BİR DEFTER?

Böyle eksi gelirsen bende en çok seni sevirem yıvriiimmmBabam candir
Ama anami da sevirem

Yoğunum stop.cok yoğunum stop.Geberiyorun stop

öpeyim geçer @nk83 tüm emojileri sen ekliyorsun sanırım.. çok güzel oldu emoji kısmı. çok teşekkürler, ellerine sağlık
Hee Aus danışan gelsin 11 de diyim bacım sen bi kenarda dur ifim geldi benim@Nefs baaak ne var burda
neyse ne diyorduk ??? o ne biçim ıf iğde ... iki sağlam öğündür if... arası 5 saat olan bi ana bi ara değil .... 11 / 17 yap sen onu
Bende kendimden habersizim miu1 gün 24 saat eder
24 saattir senden haber alamamak..............
zorla aratıyorsun kendini
çOK FAZLA OLUNCA DA SEÇMESİ ARAYIP BULMASI ZOR OLUYOR.. ŞUAN ÇOK ÇOK GÜZEL OLDU.. ELLERİNE SAĞLIK YENİDENEskileri Admin ve bitter_im eklemiş yenileri de ben ekliyorumBeğenmene sevindim aslında eskiden çok daha fazla vardı ama versiyon değişince onlarda gitti. Şimdi klasörüme kayıtlı olanlara bakıp tatliş olanları ekliyorum

Yaniay ne demek peki bu acaba? Türkçe mesali ne oluyor gülbiişim?
30 milyon dolara buldum bi taneorda dur güzel kız
biz sana 12 tl lik defter almayız
en janjanlı kapaklısın
en pahalısından alırız
FAKİR MİYİM LAN BEN
Eskileri Admin ve bitter_im eklemiş yenileri de ben ekliyorumBeğenmene sevindim aslında eskiden çok daha fazla vardı ama versiyon değişince onlarda gitti. Şimdi klasörüme kayıtlı olanlara bakıp tatliş olanları ekliyorum

...emojiler önemli .Aaa fit korumadan çıkacak mı? Bence iyi olur, en az 53 olmadan korumaya geçmesinEllerine sağlık ausum
iğdenin grubuna @hepfit de girecektiki dönüş yaptığında begüş de zayıflayacak o da iğde nin gruba dahil olur (epey kilo aldı)
spor grubunu begüş kesin dönüş yapsın devam ettireceğiz
Pırıtkılı sıy, bışıcını kıypırtıkılı yinicim