Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.486
@nk83 tüm emojileri sen ekliyorsun sanırım.. çok güzel oldu emoji kısmı. çok teşekkürler, ellerine sağlık

Eskileri Admin ve bitter_im eklemiş yenileri de ben ekliyorum ;) Beğenmene sevindim aslında eskiden çok daha fazla vardı ama versiyon değişince onlarda gitti. Şimdi klasörüme kayıtlı olanlara bakıp tatliş olanları ekliyorum

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak: @Nefs baaak ne var burda :heyecan: neyse ne diyorduk ??? o ne biçim ıf iğde ... iki sağlam öğündür if... arası 5 saat olan bi ana bi ara değil .... 11 / 17 yap sen onu
Hee Aus danışan gelsin 11 de diyim bacım sen bi kenarda dur ifim geldi benim:165:
8:30-18:00 çalışıyorum Ausum. İşte yemek ne verirlerse o. Ama şu olabilir. 11 de başlatırım bir iki cevizle

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Eskileri Admin ve bitter_im eklemiş yenileri de ben ekliyorum ;) Beğenmene sevindim aslında eskiden çok daha fazla vardı ama versiyon değişince onlarda gitti. Şimdi klasörüme kayıtlı olanlara bakıp tatliş olanları ekliyorum
çOK FAZLA OLUNCA DA SEÇMESİ ARAYIP BULMASI ZOR OLUYOR.. ŞUAN ÇOK ÇOK GÜZEL OLDU.. ELLERİNE SAĞLIK YENİDEN :lili:

CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ ama değiştirmeye üşendim :pardon:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Bende kendimden habersizim miu :ajan:
fft99_mf5196058_Jpeg.jpg

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

teşekkürler:kalp::kalp:...emojiler önemli .
Malum kaşımız gözümüz , mimiğimiz yok ..yazı dilini yumuş yumuş yapıyorlar:panter::panter:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ellerine sağlık ausum

iğdenin grubuna @hepfit de girecekti :) ki dönüş yaptığında begüş de zayıflayacak o da iğde nin gruba dahil olur (epey kilo aldı)

spor grubunu begüş kesin dönüş yapsın devam ettireceğiz :süper:
Aaa fit korumadan çıkacak mı? Bence iyi olur, en az 53 olmadan korumaya geçmesin
:para:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar