MaLii
Kasabın Karısı
maşaj yapimYorgunum yorgunum
maşaj yapimYorgunum yorgunum
can kimgörmedim ben onu
ayyy evet kız tanımlamadan öyle görünüyor
o hikayede miu olacak
Jacob da benim olacak
şimdi eğleniyor
benle de evlenecek
Jacob=can
Allahhhhhh
Napayım ki. Eflalimin sabahki moduna girdim. Onu şu an öyle iyi anlıyorum ki.
nilden ZAYIFSIN ve şu moduna bak
Yok bozar miyim,bugun yine bir suru cıs şeylere hayir dedim,mutluyum kafamda o bilinci olusturdugum icinmoral bozmak yok abla tam gaz devam bi hafta az gider öteki hafta yüklü gider sıkma canını sen
cansın sen can yeme ablaYok bozar miyim,bugun yine bir suru cıs şeylere hayir dedim,mutluyum kafamda o bilinci olusturdugum icin
Ne ara yazmisim
Ne yalan soyleyim pazartesi gayet umutluydum bu hafta 1kg gonderirim diyordum. Yavas gidiyor ama nihayetinde eksiliyorum cok sükür
Napayım ki. Eflalimin sabahki moduna girdim. Onu şu an öyle iyi anlıyorum ki.
ha gayret miu mesai bitmesine az kaldı
kızlar akşam çalışacağım ben. 4 bildirimiz var biri dünkü ölçümlerden çıkacak.. ve 15 i son bildiri gönderim tarihi.. yani cuma-cumartesi ben iptal
Bonuscan neden arti, iyi gidiyordun oysa
Abla ben artıyım sanırım geçen cumayı hatırlayamadım bi türlü.
Değişiklik iyidir floY ben söylemeden geçemeyeceğim, ben bu siteyi çok sevdim, böyle 48’li boya takımı ve boş sayfalar verilmiş çocuk gibi hissediyorum
Ne güzel söyledin öyle. Ben de özgür ve rahat hissediyorum burda. Ben de Çok sevdim bu siteyi. Kenarda köşede kalmış kimsenin bilmediği ferah huzurlu bir yer gibi.Y ben söylemeden geçemeyeceğim, ben bu siteyi çok sevdim, böyle 48’li boya takımı ve boş sayfalar verilmiş çocuk gibi hissediyorum
SeniBeni beni
Çok sağol kuzum. Spor Bilimleri Kongresi ne gideceğiz. Daha doğrusu ben gidemeyeceğim yeterli iznim yok işyerinden. Ablam ve bir diğer çalışma arkadaşım sunacaklar. Ben sunmaya gidemeyeceğim.Kolay gelsin canisi. Hangi kongreye gonderiyorsunuz?