Hayırdır canım noldu?Çok sinirliyim çok. .
Hayırdır canım noldu?Çok sinirliyim çok. .
Tamam cnm grupları bu akşam aus belirlicek ona göre yol alırız inş..Şimdi kızlar cuma kaçtım hatırlamıyorum 2 günlük çakma detoks işe yaramadı sayılır vee ben bugünü yeni diyete başlangıç gibi sayıyorum eski duzenime yeniden başlıyorum
Başlangıç .73.3ile tekrar bismillah diyorum
@Miu @MaliPina @hippotalamus @Ausencia_
Bi detoksa bakarKilo bildirimi
Geçen cuma : 61
Bu cuma : 62.5
+1.5
Cnm bence artı 100 den fazla ise yüzde hesaplanıp öyle yazılsın takıma.. mesela %-0.50 gibi..Gunaydin canlar, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun
Kilo bildimi
Gecen cuma:54.7
Guncel:53.5
Fark:1.2
Yuzde:%2.19
Ben korumadayim canim. Hedef kilom 54. Peki uye 0.1 den daha yuksek bir sonucla arti olursa ya da kilo vererek gelirse nasil bir degerlendirme olacak?
Saol cnm .. gruplar ayarlansın daha da iyi olacakAy çok güzel olmuş herşey düşünülmüş
Eline sağlık hipo
ben ausum listesinden aldım ama varsın cnm yaa. .Ben yokuuuummm
Çok yalnızım çoookkkk
Ben yoldayım cnm daha tartılmadım. Yarım saatlik yol ödem yapar mı kiHızlıca bildirim yapayım, sonra ablama kahvaltıya kaçayım
Geçen cuma: 66. 4
Pazartesi:68.1
Bugün:66.6
Pazartesi-cuma farkı: 1.5
Yüzde: %2.20
@hippotalamus mortiiiiiiiiii
Yok cnm pazartesi günü morti oldukKimi kandırıyorsun sen cumaya göre artısın sonuç olarak cici kız
Kabul ediyorum tabi elalisim.. o kadar emek varAma mortim kabul etmişti
Kızz buraya zor yetişiyorum ne yeni konusuben yeni konu açacağım eğlenceye
Akşama belli olurKim kimin takımında şimdi
HoşgeldinMerhabaaa yeniden
Ben Gülçin 81.4 kg ile aranıza katılmak istiyorum.
Evliyim bir oğlum var 2.5 yaşında ellerinizden öper
Konyada yaşıyorum
Yaş 27 görüntü 35 :$
Bismillah deyip başlayalımmı
Hedefim ilk hedef 70 :*
bi fikir yazdım ama takım hepimizin önerileri yazalım@hippotalamus yazını gördüm kuzum
okudum yüzeysel
geçmiş yapacağım şimdi
o zaman yazacağım
ama ellerine sağlık bırakayım şimdilik
desire ın sorduğu korumadakilerin artı eksi 100 gram dışında olması konusunu da düşündün mü? bende bir fikir var sen de düşün
EveeetBi detoksa bakar
Eridin bittin maaşallah buharlasinca bana da ugra tanisalim
Hayır tabikimaliii şu mesajını sil de oraya hikaye devam ettir yaaaa
araya başka şey kaynamasın o topikte
okurken bütünlük olsun
hadi annem
Tamam bee sadece yapmaması gereken bişi yaptı yazdımYa hayır konuyu saptırmayın
Güzel hikaye çıksın
Len hatunun yarın sünnet düğünü var@Ausencia_ cnm ♡♡ ana kraliçem. . Eğer zahmet olmazsa bugün kiloları sen toplar mısın? Ona göre adaletli bir şekilde kaptanları ben malü ve elalis olacak şekilde grupları oluşturur musun?? Takımları 1. 2. Ve 3. Diye yazarsan her kaptan grubuna kendi isim versin.. sonraki hafta takım kaptanları halleder listeleri
Kız arkadaşla faceden konuşuyoduk valla yoksa düzeltirdim arama yapınca kaldı öyle
Tamam bilmiyordum. Sen yap o zmn.. kaptan değilsin neticede..Len hatunun yarın sünnet düğünü var
Biz toplayalım ona mesaj atalım en son etiketleyelim
Kilılar malide bugün @MaliPina
Hayırdır canım noldu?
Aynen..hayırdır kuzum
okul işleri mevzusu mu?
O otobüste adamın solundaki dövmeli neticeli ben olabilirim