Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Kız bı daha zor bulurum ama ben kendim yemiyorum ki kizimda benle beraber detoks yapıyor anne yoğurda huma kat tayisi (kayısı)tat ben yiyeyim diyor
Ben medineden istedigimde (sugai seviyorum) koliyle istiyorum da marketten alirsan hep bulursun kuzum. Stoga gerek yok gibi. Minigini opuyorum:kaalp:

düşer mi sence? bana daha da yükselecek gibi geliyor.. düşme umudu yok sanki

Duser, dusmeli... ben de ev alacagim:bayik:

slm millet kulağımız çınlamaktan arıza verdi geldik yanlız pek bi ağırız
Hos geldin:pist:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
buraya geçtiğimizi nereden duydunuz

evet mutluluk veren şeyler ama bi yanımda üzgün flom
oğlan gitmeye pek hevesli,makarna papates en sevdiği şeylerden yapan olsa bayıla bayıla yerde,dıarda yiyecek büük olasılıkla elinden bişey gelmez:bayik:
onun tek sıkıntısı direk 1+1 eve çıkmak istiyor yurtta kalmak istemiyor onun kavgasını yapıyoruz sıkça:eskrim:

bu arada kardeşinin işi hayırlı olsun,rabbim daim eylesin
sizin ordamı işe girdi peki
Kuzum üzülme gitmeye hevesli olması çok normal, kocaman adam oldu, bir de hayatının en heyecanlı şeyi bu, birey olacak, özgür olacak, sen merak etme 2 ay sonra annecim , evim diye ağlanmaya başlar, hepimiz bu yollardan geçtik..ne mutlu ki kendi ayakları üzerinde durmayanhazır bir birey yetiştirmişsin..
Ben de ilk yurda gitmiştim Ama 1 sene sonra eve çıktım, daha lisedeydim o zaman.. yurt zor, ama anlat bak ev arkadaşı önemli , önce tanı, çevre edin, o zaman daha keyifli olur diye ikna et.. yalnız sa eve çıkılmaz sıkıcı olur ve masrafı çok olur..
Evet burada buldu, Türkçe ana dil bilen birini aradıkları bir iş oldu şansına.. ben de şubatta başvurmayı düşünüyorum bakalım kısmet.

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Kuzum üzülme gitmeye hevesli olması çok normal, kocaman adam oldu, bir de hayatının en heyecanlı şeyi bu, birey olacak, özgür olacak, sen merak etme 2 ay sonra annecim , evim diye ağlanmaya başlar, hepimiz bu yollardan geçtik..ne mutlu ki kendi ayakları üzerinde durmayanhazır bir birey yetiştirmişsin..
Ben de ilk yurda gitmiştim Ama 1 sene sonra eve çıktım, daha lisedeydim o zaman.. yurt zor, ama anlat bak ev arkadaşı önemli , önce tanı, çevre edin, o zaman daha keyifli olur diye ikna et.. yalnız sa eve çıkılmaz sıkıcı olur ve masrafı çok olur..
Evet burada buldu, Türkçe ana dil bilen birini aradıkları bir iş oldu şansına.. ben de şubatta başvurmayı düşünüyorum bakalım kısmet.

kesinlikle flo,birde Allah korusun evde başına bişey gelse kim duyacak kim bilecek,ütüyü unutsa,gazı unutsa Allah muhafaza

söyledim anlattım hep, tek başına zor olur ve dediğin gibi masraflı olur,eve çıkmana karşı değilim ama biraz zamana ihtiyaç var dedim bakalım hayırlısı

ayy ne güzel denk gelmiş kardeşinin işi,inşallah seninkide olur :zipla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar