Son cümlene hasta oldum aus
Ayyyyyy
Kıskançlardan koru rabbül alemin
Yeriz o kıskançları bonus , korkma sarıl bana

9 misafir var hadi 4 5 bizden gerisi nereden
Kuburdan

sen öyle diyorsan öyle olması gerekir demekkii
Son cümlene hasta oldum aus
Ayyyyyy
Kıskançlardan koru rabbül alemin
9 misafir var hadi 4 5 bizden gerisi nereden
sen öyle diyorsan öyle olması gerekir demekkii
fatıma hesabın ele geçirildiyse duman at yetişelim anam@Miu evet butun acılar bızde hacı.hele de dogum acısı evlerden ırak ooyyy.boz boz duzenı bızde arkandan gelıyorz miucum
Peki haklısınSadece çocuk için değil ki kuzum bak ben rahim ağzı kanseri atlattım erken teşhis çok önemli bu konuda asla böyle bir durumum olduğunu tahmin bile edemezdim o yüzden yılda en az iki defa kontrolle git
anaaammmmmm belirti varmıydı vaytSadece çocuk için değil ki kuzum bak ben rahim ağzı kanseri atlattım erken teşhis çok önemli bu konuda asla böyle bir durumum olduğunu tahmin bile edemezdim o yüzden yılda en az iki defa kontrolle git
İhmal etme bebisimmmmPeki haklısın
Aslında senede bir gidiyordum, geçen sene aksadı, evli olmadığım için de kimse bana yumurta rezervi falan sormamıştı, evlendikten sonra gidemedim, neyse yakında Türkiye’ye gideceğim o zaman giderim yine
Vardı kuzum ama hamilelikten dolayı sanıyordum ben aklıma gelmedi sonra hemen doktora gidip bu normal mi diye sorup smiler testi falan yaptırdım normal doğumla temizlendi doğumdan 6 ay sonra ilaç tedavisi gördüm şimdi 6 ayda bir test yaptırıyor şükür temizimanaaammmmmm belirti varmıydı vayt
Biz azmı sevdik seni
Fitle ördeğe sorsana sen bana küsken ben ne şekil oluyodum
İlanı aşkÖrdeeeeekkkkkkkk
Ya seviyorum bu hatunu orijinal
Kazasız belasız
Teamer kaydı yok
Çizik boya yok
İlk sahibinden
Az km li
Beyni sağlam
Alıyorum aaaaalllldııııımmmmmmm
kuzum şaka yapıyorum,farkındayım bebekle zor.gönder sen onu elalis teyzesine yiyeyim@Elalis neden mı mınık 11 aylık bı karıncam var ayaklanma donemı sureklı bı yerlere tırmanıyo kalkıyo gozum onda ve sureklı pesındeym.ve esım ogle yemegınede gelıyo sureklı bı kosturmacada anca yazıyorm kuzum duan uyuyo oyle burdaym.
Menü vermiyor muyuz?@Miu sakıncası yoksa ben menü vermek istiyorum.. menü verme düşüncesi beni frenliyor.. bence menü vermeden biraz zorlanırız..
çok şükür aman allah beterinden korusun.gelmiş geçmiş olsunVardı kuzum ama hamilelikten dolayı sanıyordum ben aklıma gelmedi sonra hemen doktora gidip bu normal mi diye sorup smiler testi falan yaptırdım normal doğumla temizlendi doğumdan 6 ay sonra ilaç tedavisi gördüm şimdi 6 ayda bir test yaptırıyor şükür temizim
Geldi geçti şükürçok şükür aman allah beterinden korusun.gelmiş geçmiş olsun
Öyle bir konuşma geçti ama... sadece kilo mu bildirsek diye.. bence herkes kilo alır.. bide birbirimize örnek olamayız..Menü vermiyor muyuz?
Cuma günü netleşir herşey. Ben de menü verme taraftrıyım. Frenleme açısından katılıyorum sanaÖyle bir konuşma geçti ama... sadece kilo mu bildirsek diye.. bence herkes kilo alır.. bide birbirimize örnek olamayız..
kız ne iki günü 2 ay bakarım ben ona yeriiiimmmmmmm@Elalis ye ye de bıtsn az. 2 gun gonderme gece delıksız ve sabah 10 a kadar uyumayı ozledm2 gun tatıl yapaym