aHe misafir benim ayol adamın değilbana sormadan çağırmayı bırak bir hafta önceden haber etmesi lazım bilir benim nasıl takıntılı manyak olduğumu

aHe misafir benim ayol adamın değilbana sormadan çağırmayı bırak bir hafta önceden haber etmesi lazım bilir benim nasıl takıntılı manyak olduğumu
Cidden miii nasıl başarıyosn bunu. Ben de heran yorgun heran hastayım adama
Çocukların ruhen yaşattığı yorgunluğu yansıtıyorum yetiyor kajuCidden miii nasıl başarıyosn bunu. Ben de heran yorgun heran hastayım adama
Canımmm tebrik ederim ilk sınıftaymışsın. İnşallah seneye de sıralamalarda ilklerde olursunHazır dinleniyorken ucundan kıyısından gecmis yapayım
Aksama çocukları bana yolla cnmKocacığım gelmeden mis olayım diye
Bütün gün sil süpür, patlıcan közle buzluğa, ciğer şiş yap lavaş yap. Koktu üstüm başım
Kim diyor be onu benimkiler şaşı değil valla maviş maviş güzel gözlülergündüz olmaz çocuk şaşı olur,kalbi fesat şey
Aaaaaa admini mucukladım
sizde ceza var mı
Oyyy sağol canım ne güzel olurduD
Aksama çocukları bana yolla cnm
İnşallah çok teşekkür ederimCanımmm tebrik ederim ilk sınıftaymışsın. İnşallah seneye de sıralamalarda ilklerde olursun
Hayırlı olsun canım, inşaallah istediğin yer olur bu seferSelam canım arkadaşlarımArtık dershanem başladı, o yüzden çok geçmiş yapamiyorum
Veeee dershanede ilk siniftayim, çoook mutlu oldumDers çalışma şevkim arttı
Insallah cok tesekkurler@koza99 cnmmm cok sevindim senin adına tebrik ediyorum inşallah herşey yeni dönemde istediğin gibi olsunnn aminnnn
Teşekkür ederim eflalimmm, inşallahHayırlı olsun canım, inşaallah istediğin yer olur bu sefer
Hee yaa bi öyle olamadm
Ne kadınlar var kaju
demek gündüz meyvesiKim diyor be onu benimkiler şaşı değil valla maviş maviş güzel gözlüler
Hmmm demem maviş oluyorr. 2. De mavişliği denk getirmem lazmKim diyor be onu benimkiler şaşı değil valla maviş maviş güzel gözlüler
Benm eşim de benden hasta çıkıyor anlatnca aynısı kaynımda da var hesaabıÇocukların ruhen yaşattığı yorgunluğu yansıtıyorum yetiyor kajubedenen yoruldum desem aslanım kaplanım der verir gazı