Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Ne gibi mesela yemek atıştırmalıkbana bu saatte yenecek bişeyler söyleyinnnn
.
........
Ne gibi mesela yemek atıştırmalıkbana bu saatte yenecek bişeyler söyleyinnnn
.
........
@hepfit lannnnnn senn insan mısın doğru söyle
Seniii yenecemmmm robotumsuuu insannnn
Ödem deme ödem demeVayyyyy anasınaaa beee
Ausss seyimi de yirtsammm benden en fazla 500-600 cikarrr...
O zamsnn dua edeyimm lopettt kiloo alsinnn odem tutsunnn..
Benimki de öyle zorla alır ama senede bir de ses edemiyor artıkben tek tek alıyorum ona bile gönlü olmuyor kendisi 1 sayfa bile okumaz
..
elma var yoğurt accuk kaldı neskafede var salataya bulaşmiim öğlen çok büyük bir kase gömdümJetgill neler var elinde onu söyle.
Yoğurt elma
Boll salata.
Sütlü neskafe olur..
Kolayy gelsinn bonusumm..
Güle güle otur yenii evinde sağlıkla mutluluklaaa
Ben psikologa gidiyorum psikiyatri terapiden kaçıyor ya da terapi yapanı bulup önce konusacaksinİşte terapiye yönlendirirlerse tabi çakıl yoksa hop ilaç
65 dkda kaldım1 saat bisiklet 40 dakika yürüyüş bitti bile bide pazarda gezdim adamlara sardim karnabahar aldım kısır yapcam pztesi ise senden ne haber kaç dakika oldun
Ne var yemek olarak?bana bu saatte yenecek bişeyler söyleyinnnn
.
........
Seninn amacın ne hayirdirr resmimi görüp cazibeme dayanamadin galibaAnkarada değil mısın bacım tanışırız
Ödem deme ödem deme
Ödem den çok cekiyorum ben
Özele gidemem çok zor canım hastane de de psikiyatrist var ama araştırma hastanesi ya bakalımBen psikologa gidiyorum psikiyatri terapiden kaçıyor ya da terapi yapanı bulup önce konusacaksin
Ooo bana yetisemeyecek gibisin bilemedim şimdi akşam erken kuş da var karşısında devam etcem halim kalmadı65 dkda kaldım
Bi de psikiyatri seni psikoloğa sevk ederse ödeme yapmayabiliyormussun bir onu da araştırsanÖzele gidemem çok zor canım hastane de de psikiyatrist var ama araştırma hastanesi ya bakalım
elma var yoğurt accuk kaldı neskafede var salataya bulaşmiim öğlen çok büyük bir kase gömdüm
Menü vermemezlik etme yolarım saçını başını
Çevresel faktörlerden dolayı olana etki ettiğini ben de tahmin etmiyorumKuzum ya tamamen onunla alakalı olamaz buna inanmıyorum ben. Bağırsak floran düzelince çevrende sana sıkıntı verenlerde mi düzelecek ? Ruhsal sıkıntılara sebep olan şeyler genelde etrafında seni anlamayan yıpratan insanlar.