neden nolduAtarlıyım yine
Hoşgeldin kuzum iyiyim sen nasılsın başladın mı diyete sanki bir 73 gördüm görmüş olamam demiwaytım kara waytım nasılsın
Size ne söylemiştim
direneflalArkadaş geçmişi okumadan anlamam ben bir şeyi anı yakalayamam odaklanamam. .
Benim çocuklar doymuyor ya hu doymuyor ana öğünler ara öğünler yetişemiyorum bu kadar fazla, ne pisireyim ne yedireyim şaştım.
Yemek pişir, mutfağı topla, çamaşır as, topla , katla yerleştir günde en az iki makina, evi iki kere süpür, her gün sil, çıkan ütüler, dağınıklık, istekler, ağlaklık, bezduuuuuum
Sağlam diyet yaparım yerkende sağlam yerim ortam yok hacıBaşlamışız ya lann
Oyun kuzm
Harf oluyo aşağıda onlarlari kelime turetiyosun puan aliyosun
O zaman daha yoğunum ki okula götür getir iki çocukla yürüdireneflal
okullar açılınca rahatlarsın belkim
Mali süt veriyor sadece üzüm gezdirmiyor göbegimdehe o zaman sende maliyle süt içme bidaha Ekli dosyayı görüntüle 23235
Size sinirlendimneden noldu
yardıma gelim mi
Ekli dosyayı görüntüle 23233 ben bu şekilim banuuu
Yok kuzum senin güzel yazılarını okudukça mutlu olan bir vayt var elimizdeÖnemli bir durum var mı?
Hoşgeldin kuzum iyiyim sen nasılsın başladın mı diyete sanki bir 73 gördüm görmüş olamam demi
Yok kuzum senin güzel yazılarını okudukça mutlu olan bir vayt var elimizde
Var kuzum cuma aynen devam biraz yerleşelim 2 grup olup yarış yapacağız neyi bekliyorsun Banu 80 olmayı mi menü ver spor ver kafa göz dalacagim sana 63 dün sen ya 10 kilo ne demekvalla bu sabah 73 tüm
ama tam gazı veridm ateşledim snein menünüde okudum süpersin yinee
burada tartı gnü var mı ?
Sus kız vururum ağzına yanlizmisne çok konuşuyorsunuz Yaaaaa hem de hiç kimse beni özleyip merak etmiyor
Tamam sevmeyin siz beni
Hiç birisi merak edip sormuyor ya ayıp hepinize esefle kınadım şimdi tabiii özge kim kiiii
Sen kim köpek mi çekiyorsunuz bana
Bi mesajda size döşerim alayınız utanırsınız
Çok yorgun ve çok yalnızım
Vur vur bir kerecik öpme sen de vur buldun garibanı vurSus kız vururum ağzına yanlizmis
ne çok konuşuyorsunuz Yaaaaa hem de hiç kimse beni özleyip merak etmiyor
Tamam sevmeyin siz beni
Hiç birisi merak edip sormuyor ya ayıp hepinize esefle kınadım şimdi tabiii özge kim kiiii
Sen kim köpek mi çekiyorsunuz bana
Bi mesajda size döşerim alayınız utanırsınız
Çok yorgun ve çok yalnızım