Şiron: Koç Ve Yükselen Koç Ve Ay Burcu Koç Ve Şi̇ronu Boğa Olanlar: Chi̇ron Boğa Transi̇ti̇ 2. Evde

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.737
KOÇ BURCU: PARASAL DEVRİM! | Şiron Boğa Transitinin Maddi ve Manevi Etkileri
Merhaba sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar; gökyüzünün yaralı şifacısı Şiron, önümüzdeki 6 yıl boyunca parayı, somut kaynakları ve öz değeri temsil eden Boğa burcuna yerleşiyor! Bu devasa transit, Koç burçlarının hayatında kelimenin tam anlamıyla bir "Parasal Devrim" başlatacak.
Peki, Şiron Boğa transiti Koç burcunun maddi kaynaklarını, kazanç kapılarını ve paraya bakış açısını nasıl etkileyecek? Bu süreç bir finansal kriz mi, yoksa ömür boyu sürecek bir zenginlik ve bolluk bereket kapısı mı?
Bu videoda; Şiron'un Boğa burcuna geçişiyle birlikte Koç ve Yükselen Koç burçlarını bekleyen büyük maddi sınavları, finansal şifalanma yollarını ve öz değer yaralarını nasıl kapatacağınızı tüm detaylarıyla anlattım. Ayrıca haritasında Şiron'u Boğa olan ve 50-51 yaş civarında Şiron Döngüsü (Chiron Return) yaşayan bilge Koçlar için de çok özel bilgelik rehberini videonun ilerleyen bölümlerinde bulabilirsiniz.
Geleceğinizi şekillendirecek bu 6 yıllık büyük döngüye hazırlıksız yakalanmamak için videoyu sonuna kadar izlemeyi ve kanala abone olmayı unutmayın! Kendi parasal devriminizi başlatmaya hazır mısınız?
Keyifli izlemeler, bereketi bol bir dönem dilerim! ✨

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.498
Bir yaralı şifacımız eksikti sözleşmiş gibi biri 6 yıllığına gelir öbürü 14 yıl kalacam der biri oo ben geldim 44'e kadar daha da gitmem kim öle kim kala der bezdum daraldum ahanda burama kadar geldi :krizz: haha Şaka bir yana güzel video arada gelir dinlerim benim Chironcuğum hem boğa'da hem 2.evimde:papatya:

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.737
Bir yaralı şifacımız eksikti sözleşmiş gibi biri 6 yıllığına gelir öbürü 14 yıl kalacam der biri oo ben geldim 44'e kadar daha da gitmem kim öle kim kala der bezdum daraldum ahanda burama kadar geldi :krizz: haha Şaka bir yana güzel video arada gelir dinlerim benim Chironcuğum hem boğa'da hem 2.evimde:papatya:
Hahaha hahaha hahaha koptum gülmekten okurken Allah iyiliğini versin hahaha hahaha

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.737
Bu arada yaral
Bu arada yaraların iyileşmeye başlicak o zaman bu döngüde :kkalp: :asikk:
Hayırlı olsun şimdiden canım. İnşallah yaralandığın heryerden iyileşirsin:kkalp::alkis:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar